Grand Champagne Helsinki 2017 – Samppanjaa ja herkkuja

Samppanja kuplii kolmen päivän ajan Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Grand Champagne -tapahtuma avaa ovensa 11.5. kooten yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat ja alan huippunimet. <br><br>

Samppanja kuplii kolmen päivän ajan Vanhalla Ylioppilastalolla

Mukana tapahtumassa ovat Bollinger, Louis Roederer, Ayala sekä tietysti Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tehty Wine Gallery Suomi Finland 100 -samppanja.

Yleisötapahtumassa samppanjan saloihin johdattavat kotimaisten kärkinimien lisäksi ulkomaiset huippuasiantuntijat kuten harvoin Suomessa vieraileva maailman parhaimmaksi kuohuviinitaloksi valitun Louis Roedererin kellarimestari Jean-Baptiste Lécaillon sekä samppanjatalojen eliittiin kuuluvan Champagne Bollingerin apulaiskellarimestari Denis Bunner.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia herkkuja.

Tutustu ohjelmaan:http://grandchampagnehelsinki.fi/

Tapahtuman verkkokaupassa ovat myynnissä sekä pääsyliput että Master Class -luentoliput:https://www.ceestashop.fi/tapahtumat/tuotteet/gch2017-master-class-luennot/112/

Louis Roedererin kellarimestari on mahtava visionääri

Louis Roederer tunnetaan ennen muuta majesteettisesta luksussekoituksesta Cristalista. Talon pitkäaikaisella ja korkealle arvostetulla kellarimestarilla Jean-Baptiste Lécaillonilla on kuitenkin lähes Midaan kosketus myös talon muiden viinien osalta. 2016 Samppanjan ja kuohuviinien maailmanmestaruuskisoissa (CSWWC) kaikki Roedererin kilpailuun ilmoittamat 10 samppanjaa palkittiin kultamitalilla!

Tämän puhdaspiirteisiä ja superhienostuneita viinejä tuottavan talon visionääri kellarimestari Lécaillon tuo Master Classiinsa koko talon vuosikertasamppanjoiden kaartin aina blanc de blancisista talon uusimpaan tulokkaaseen, taiteilija Philippe Starckin kanssa yhteistyössä toteutettuun Brut Natureen. Lécaillon raottaa kellariensa ovia esittelemällä meille ennakkoon kaksi tulevaisuuden vuosikertaa, 2012 Rosén ja 2012 Vintagem. Cristalista pääsemme ihailemaan uunituoretta huippuvuoden 2009 samppanjaa.

Master Class on loppuunmyyty

Tapahtuman järjestävät AvelVino ja Ceesta Oy.