Mikä Viini! -festareilla vuonna 2016 uusi kävijäennätys

Uudistunut Mikä Viini! teki vuonna 2016 uuden kävijäennätyksen: yhteensä kahden päivän aikana 14.-15.9. Vanhalla Ylioppilastalolla vieraili yli 3500 kävijää.

Mikä Viini! -festareilla uusi kävijäennätys vuonna 2016

Tunnelma Vanhalla Ylioppilastalolla oli ainutlaatuinen ja Mikä Viini! on vakiinnuttanut paikkansa viinialan tapahtumien edelläkävijänä ja suomalaisen viinikulttuurin puolestapuhujana. 

Tämän vuoden uutuuksia olivat maanosittain ja viinimaittain jaetut osastot, joiden myötä oli entistä helpompi löytää omat suosikkiviininsä. Lisäksi löytyi uutuutena kuusi erilaista viinipolkua, joiden avulla tutustuminen laajaan valikoimaan oli hauskaa ja helppoa. Suuren suosion keräsi erityisesti aloittelijoille suunnattu Viini tutuksi -polku. Altia Akatemian viiniasiantuntija Tatu Torikan vetämä Näin pääset viiniharrastuksessa alkuun -tastingluento oli festareiden suosituimpia. 

Blossa-terassi on noussut nopeasti yksi suosituimmista tiloista - tänä vuonna maailman parasta glögiä nautittiin metsäisissä tunnelmissa. Uuden Fresita-maun luokse oli jatkuvasti jonoa, se oli ensimmäistä kertaa maistettavana Mikä Viinissä ja Alkoista uutuutta saa lokakuun lopusta alkaen. 

Mikä Viinissä nautittiin viinien lisäksi erilaisia matala-alkoholisia drinkkejä ja cocktaileja - huippubaarimestarien luomia herkullisia drinkkejä voi tehdä helposti myös kotona omille vieraille. Yläkerran Bubbling & Sparkling -kuohuviinilounge on vuodesta toiseen yksi suosituimmista paikoista päättää Mikä Viini! -vierailu. 

Suuri kiitos kaikille teille Viinimaan lukijoille, jotka olitte sankoin joukoin tekemässä unohtumatonta tapahtumaa - otamme mielellämme palautetta vastaan tapahtuman onnistumisesta, mikä oli hyvää ja missä olisi kehitettävää. Palautetta voit lähettää meille osoitteella: viestinta@viinimaa.fi