Uudistunut ravintola Table juhlistaa satavuotiasta Suomea

Wine Gallery Suomi 100 -viinit ja muut viralliset juhlavuoden juomat nostetaan näyttävästi esille Fazer Food Servicesin ravintola Tablessa Helsingin Messukeskuksessa.

Uudistunut ravintola Table juhlistaa satavuotiasta Suomea

– Messuvierailu esimerkiksi harraste- tai vapaa-ajanmessuilla ei ole enää ainoastaan messuosastoilla kiertelyä, vaan se on kävijälle kokonaisvaltainen elämys ruoka- ja juomapalveluineen, kertoo Fazer Food Servicesin Messukeskuksen ravintolatoimenpäällikkö Eija Kinnunen. Uudistimme keväällä Messukeskuksen pääkäytävällä sijaitsevan ravintola Tablen niin sisustukseltaan kuin teemaltaan. Fazer on yksi Suomen 100-vuotisjuhlavuoden virallisista yhteistyökumppaneista ja tämä oli myös luonnollinen teema uudistuneelle ravintolalle. Suomi-teema tulee esille niin ruoassa, juomassa kuin suomihenkisessä sisustuksessa trendikkäine räsymattoliinoineen ja rustiikkisine lautaverhoiluineen.

Ravintolan menut vaihtuvat aina messujen mukaan. Kevätmessuilla tarjolla oli vierailevan keittiömestarin, Bocuse d’Or kilpailija Eero Vottosen suunnittelema Syödään yhdessä -menu, joka ammensi inspiraationsa muun muassa suomalaisesta kalasta ja kasviksista. Messukeskuksen keittiöpäällikkö Mikko Laaksonen suunnittelee jo parhaillaan pöydän antimia kevään tuleviin tapahtumiin sekä syksyn Kirjamessuille ja Viini- ja Ruokamessuille. Juurekset, kalat, metsiemme antimet ja puutarhoissa kypsyvät herkut löytyvät myös tulevilta ruokalistoilta.

Eero Vottosen keväinen Syödään yhdessä -menu
Eero Vottosen keväinen Syödään yhdessä -menu oli sovitettu virallisille Wine Gallery Suomi 100 -viineille.

Menuja suunnittelee myös viime vuonna kansainvälisten kokkiolympialaisten catering-sarjan voittanut Fazer Culinary Team Finland. Heidän kädenjälkeään tulee olemaan muun muassa ensi syksyn Habitare-messujen menu.

– Palvelemme messujen aikaan niin lounaalla kuin päivällisellä, ja koko ajan niiden välillä, Eija naurahtaa. Asiakkaillemme on tärkeää nauttia hyvän ruoan lisäksi sille sopivasta viinistä. Wine Gallery Suomi 100 -viinisarjan samppanjaa myymme pulloittain ja Bordeauxista tulevia valko- ja punaviiniä myös laseittain. Riippuen messujen luonteesta ja kävijäkunnasta myös Suomi 100 -aiheiset digestiivijuomat ovat suosittuja. Ravintola Tablessa ruoka tarjoillaan pöytiin.

Teksti: Anne Riski

Ravintola Table

Ravintola Table

Messukeskuksen Alagalleriassa sijaitseva Table on tyylikäs à la carte -tyyppinen ruokaravintola, jonka tasokkaat ruoka-annokset tilataan tiskiltä ja tarjoillaan reippaasti pöytiin.

Tutustu Fazerin ravintoloihin Messukeskuksessa>