Red Root

Sadonkorjuun antimia kannattaa käyttää myös drinkkien ja boolien valmistuksessa. Raikas punajuuri-prosecco-drinkki juhlistaa syksyä.

Red Root -viinidrinkin ohje
0-15 MIN
5.5 %
1 Murskaa sitruunalohkot esimerkiksi puisella sauvalla hillopurkissa.
2 Laita purkkiin jäitä, sitruunabasilikan lehdet ja mittaa joukkoon sokeriliemi ja punajuurimehu.
3 Pidennä juoma Proseccolla niin että purkki tulee lähes täyteen.
4 Sekoita juoma lusikalla ja koristele sitruunabasilikalla ja pillillä.

Vinkki! Valmista sokeriliemi keittämällä yhtä suuri määrä sokeria ja vettä hiljaisella lämmöllä pari minuuttia. Anna jäähtyä.

Voit valmistaa juoman myös boolina kymmenkertaistamalla ainesmäärän.
6 kpl sitruunalohkoja
10 lehteä sitruunabasilikaa
2 cl sokerilientä
1,5 cl punajuurimehua
Pasqua Prosecco –valkoviiniä
Jäitä
Kannellinen hillopurkki juoman valmistukseen ja tarjoiluun
Lisää muistilistaan

Suositukset