Väri
Utuinen meripihkan kulta.
Tuoksu
Tuoreiden kukkien tuoksu, jossa myös uuniomenoiden aromia.
Maku
Raikkaan omenainen maku, jossa aistittavissa kanelia, mietoa mausteisuutta ja rusinoita.
Ruoka- ja tarjoiluvinkit
Nautitaan hyvin viilennettynä sellaisenaan tai jäiden kanssa. Sopii mainiosti myös sinihomejuuston ja ricotta-pinaattiravioleiden kumppaniksi.
Valmistus
Galipette 0% -siideriin on valittu makeita ja kirpsakoita omenalajikkeita, jotka ovat kasvaneet vuosisatoja vanhoilla Normadian Brittanyn omenatarhoilla, joista ne on käsin poimittu. Kun omenoista puristettu omenamehu on saatu erotettua omenan hedelmälihasta, nesteelle sallitaan vain lyhyt fermentaatio, joka katkaistaan tarkalla lämpötilan säätelyllä ja täten estetään sokerin muuttuminen alkoholiksi. Lopputuloksena syntyy 100% pur jus - sataprosenttisesti omenoista valmistettu siideri, johon ei ole lisätty mitään eikä mitään otettu pois. Siihen vain ei ole syntynyt alkoholia.
Tarina
Galipette Cidre on korkealuokkainen ranskalainen siideri, joka on valmistettu vain hienoimmista käsin poimituista siideriomenoista, jotka on kasvatettu Luoteis-Ranskassa Normandian ja Brittanyn omenatarhoilla.
Galipette-siiderit fermentoidaan hitaasti ja hartaudella käyttämällä vain 100 % omenamehua (pur jus, ei tiivistettä) – valmistaminen tapahtuu alueen vuosisatoja vanhojen siideritraditioiden mukaisesti. Kaikki Galipette-siiderit ovat luonnostaan gluteenittomia ja vegaanisia, eikä niiden valmistuksessa käytetä sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita. Tuloksena on luonnollisesti aito siideri, jonka väri, aromi ja maku huokuvat laatua.
Kuvaus
GALIPETTE 0% alkoholittomassa siiderissä on täydellisen ranskalaisen siiderin maku ilman alkoholia. Siinä on intensiivisen uuniomenaisia makuvivahteita sekä rikas ja pehmeä suutuntuma. Galipette 0% -siideriin on valittu makeita ja kirpsakoita omenalajikkeita, jotka ovat kasvaneet vuosisatoja vanhoilla Normadian Brittanyn omenatarhoilla, joista ne on käsin poimittu. Kun omenoista puristettu omenamehu on saatu erotettua omenan hedelmälihasta, nesteelle sallitaan vain lyhyt fermentaatio, joka katkaistaan tarkalla lämpötilan säätelyllä ja täten estetään sokerin muuttuminen alkoholiksi.
Lopputuloksena syntyy 100% pur jus - sataprosenttisesti omenoista valmistettu siideri, johon ei ole lisätty mitään eikä mitään otettu pois. Siihen vain ei ole syntynyt alkoholia. Nauti tästä virkistävästä poreilusta ilman omantunnontuskia milloin haluat - voit myös tutustua sen puolimakeaan hedelmäiseen makuun loistavana parina sinihomejuustoille tai ricotta-pinaattiravioleille.