S.Pellegrino 50 cl

S.Pellegrino 50 cl


3,10 €

Löydä Alkosta

S.Pellegrino on maailmankuulu hiilihapotettu luontainen kivennäisvesi Italian Alpeilta. Premium-vesien globaali ykkönen.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Kirkas ja läpinäkyvä neste ilman epäpuhtauksia. Hienot kestävät kuplat, jotka antavat nesteelle kirkkaan säihkyvän vaikutelman.

Tuoksu

S.Pellegrinon aromit ovat erehtymättömiä, sillä vedessä on uniikki yhdistelmä mineraalisuutta, joka tekee tuoksusta omintakeisen ja kompleksisen.

Maku

Hienot ja kestävät kuplat, tasapainoinen hapokkuus, runsas mineraalisuus, hieman suolainen maku ja täyteläinen suutuntuma. Paras mahdollinen ateriavesi, joka sopii monen ruoan ja juoman kanssa yhdessä nautittavaksi.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Hyvä ruoka ja viini ansaitsevat arvoisensa veden! S.Pellegrino on ihanteellinen kumppani maukkaiden ruokien kanssa, ja se myös tasapainottaa viinin makua ja tekee siitä harmonisemman. Loistava janojuoma ja ruokahalun herättäjä.

Tarina

S.Pellegrinon vesi matkaa 30 vuotta Italian Alppien mineraalisen maan läpi noin tuhannen metrin matkan maanpinnalta lähteeseen. Tämän matkan aikana vesi kerää itseensä runsaasti luontaisia mineraaleja ja suodattuu pehmeän makuiseksi kivennäisvedeksi.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Alkon tuotenumero

950255

Tilavuus

0,5 l

Tuotemerkki

Nestle Waters

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Tuotenumero

1008025


Katso ohjeita