San Pellegrino

Maailmankuulua S.Pellegrinon lähdevettä on nautittu jo yli 600 vuoden ajan aina kuuluisan Leonardo da Vincin ajoista lähtien. Vesi matkaa 30 vuoden aikana Alpeilta noin 400 metrin syvyydestä kalkkikivisestä kalliosta lähteeseen, joka sijaitsee Bergamon lähellä Pohjois-Italian Lombardiassa.

Oletko koskaan ajatellut, että pullotetuissa vesissä on eroja? Ruokajuomana juodun veden maku ja laatu vaikuttavat olennaisesti niin ruoan kuin viininkin aromeihin. Matkalla Alpeilta Dolomiittien juurelle S.Pellegrinon vesi saa itseensä runsaasti luontaisia mineraaleja. Yhdessä litrassa vettä on 948 mg mineraalisuolaa. Tämä pienentää kuplia ja pehmentää veden, ja tekee San Pellegrinosta parhaan mahdollisen ruokaveden.

San Pellegrino on loistava kumppani myös viinille, sillä se tasapainottaa viinin makua ja tekee siitä harmonisemman.

Raikkaat San Pellegrino Fruit Beverages -virvoitusjuomat

S.Pellegrino -kivennäisveden virvoitusjuomat Sparkling Fruit Beverages nautitaan sellaisenaan hyvin viilennettynä tai tuunattuna alkoholittomaksi drinkiksi.

san pellegrino limonadit

Veriappelsiinin makuinen San Pellegrino Aranciata Rossa, appelsiininmakuinen San Pellegrino Aranciatasitruunanmakuinen San Pellegrino Limonata ja greipinmakuinen San Pellegrino Pompelmo ovat löytäneet tiensä myös suomalaisiin ruokakauppoihin (mm. K-Citymarket, K-Supermarket, Prismat, S-marketit, Minimanit sekä monet K-marketit ja Alepat. Myös Verkkokauppa.com myyntierittäin (= 24 tölkin pakkaus) sekä Alkon alkoholittomien tuotteiden valikoimaan.

Aikuisempaan makuun sopivissa juomissa on vähemmän sokeria kuin normaaleissa limuissa sekä aito ja raikas hedelmän maku. Juomat ovat pantillisissa 33 cl:n tölkeissä ja niiden hyllysuositushinta alle 2 € / tlk.