SanPellegrino Naturali Aranciata 33 cl

SanPellegrino Naturali Aranciata 33 cl


Uudistunut SanPellegrino Naturali Aranciata on runsaan hedelmäinen, raikas ja kevyen kupliva virvoitusjuoma, jossa maistuvat Etelä-Italian lämpimän auringon alla kypsyneet makeat appelsiinit.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Appelsiinin keltainen

Tuoksu

Appelsiininen

Maku

Appelsiininen, hiilihapotettu, pehmeän kupliva

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nautitaan sellaisenaan hyvin viilennettynä tai lasista jääpalojen kanssa. Sopii myös erinomaisesti mixeriksi erilaisiin drinkkeihin.

Tarina

Kesän 2022 aikana SanPellegrinon virvoitusjuomat uudistuvat ja saavat lisänimen SanPellegrino Naturali: entistä premiumimpi, luonnonmukaisempi ja ympäristöystävällisempi, autenttinen italialainen virvoitusjuomasarja aikuiseen makuun. Samalla tölkin ulkoasu uudistuu. Uudet SanPellegrino Naturali -virvoitusjuomat eivät sisällä mitään lisäaineita kuten esimerkiksi sitruunahappoa tai pektiiniä. Ne nautitaan sellaisenaan hyvin viilennettynä tai lasista jääpalojen kanssa. Ne sopivat myös erinomaisesti mixeriksi erilaisiin drinkkeihin. Tarjolla on tutut maut: veriappelsiinin makuinen Aranciata Rossa, appelsiininmakuinen Aranciata, sitruunanmakuinen Limonata, greipinmakuinen Pompelmo sekä tonic-vesi Tonica. Löydät ne myös jatkossa ruokakaupoista (mm. K-Citymarket, K-Supermarket, Prismat, S-Marketit, Minimanit sekä monet K-Marketit ja Alepat), sekä myös Alkon alkoholittomien tuotteiden tilausvalikoimasta. Aikuisempaan makuun sopivissa juomissa on vähemmän sokeria kuin normaaleissa limuissa sekä lisäksi aito ja raikas hedelmän maku. Juomat ovat pantillisissa 33 cl:n tölkeissä.

Kuvaus

SanPellegrinon virvoitusjuomat uudistuvat kesällä 2022! SanPellegrino Naturali Aranciata on runsaan hedelmäinen, raikas ja kevyen kupliva virvoitusjuoma, jossa maistuvat Etelä-Italian lämpimän auringon alla kypsyneet makeat appelsiinit. Aito, intensiivinen mehukkaan appelsiinin maku on peräisin appelsiinitäysmehusta (16 %). Uudet SanPellegrino Naturali-tölkit eivät sisällä lainkaan lisäaineita (esim. sitruunahappoa tai pektiiniä). Entistä premiumimpi, luonnonmukaisempi ja ympäristöystävällisempi, autenttinen italialainen virvoitusjuomasarja aikuiseen makuun.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Alkon tuotenumero

940284

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Nestle Waters

Suljenta

Muu suljenta

Tuotenumero

1028068


Katso ohjeita