Vegaaninen laab-salaatti

Makumatka Laosiin! Superhelppo Laab on täydellinen yhdistelmä suolaista, kirpeää, makeaa ja tulista.

Vegaaninen laab-salaatti ja sanpellegrino virvoitusjuoma

4 HLÖ

0 h 30 min

Tiesitkö! Laab (tai larb) on Laosista kotoisin oleva ruokalaji, joka valmistetaan jauhelihasta ja vähän alueesta riippuen maustetaan muun muassa tuoreilla yrteillä ja limellä. Vegaaniversio valmistuu mistä tahansa "vegelihasta", kuten vegejauhiksesta (esim. Pouttu Muu tai Pirkka), nyhtökaurasta tai Beanit-murusta ja kalakastikkeen sijaan kastikepohja valmistuu sieni- ja soijakastikkeesta.

chocochililogo_0

Ohje: Chocochili-blogi

Vegaanireseptien kehittäjä ja keittokirjailija Elina Innanen kokkaa herkullista vegaaniruokaa rennolla otteella.

Tutustu Chocochili-blogiin

sanpellegrino_naturali_virvoitusjuomatTutustu SanPellegrino Naturali -juomasarjaan

Suuren suosion saavuttaneet SanPellegrinon virvoitusjuomat tunnetaan nykyisin lisänimellä Naturali.

Lue lisää
patonkiHelpot hernepestopatongit

Hernepestolla täytetyt patongit on versio perinteisemmistä valkosipulivoipatongeista – näissä maistuu kesä, sitruuna ja tuoreet yrtit. Katso Chocochili-blogin ohje SanPellegrino Limonatalle.

Katso resepti
vegeburgeri ja sanpellegrino pompelmoChimichurri-vegejauhisburgerit

Kesän parhaat burgerit täytetään itse tehdyillä vegejauhispihveillä, grillatulla persikalla ja chimichurrikastikkeella. Katso Chocochili-blogin Elinan vegaaninen burgeriohje.

Katso resepti