SanPellegrinon virvoitusjuomat uudistuvat: tutustu uuteen SanPellegrino Naturali -juomasarjaan

Suuren suosion saavuttaneet SanPellegrinon virvoitusjuomat uudistuvat kesällä 2022 ja saavat uuden lisänimen Naturali.

sanpellegrino_naturali_virvoitusjuomat

Autenttinen italialainen premiumvirvoitusjuomasarja aikuiseen makuun on entistä luonnonmukaisempi ja ympäristöystävällisempi. Uudet SanPellegrinon virvoitusjuomatölkit muuttuvat ympäristöystävällisempään pakkaukseen: tölkkiin aiemmin liitetystä foliokannesta on luovuttu ja kuljetuspakkausten muovi on vaihdettu pahviin. Tölkki on myös vaihdettu tyylikkääseen kapeampaan niin sanottuun slim can -malliin, mutta tölkin koko (33 cl) säilyy ennallaan. Samalla pakkauksen design on uudistettu säilyttäen SanPellegrinolle ominaisen raikkaan ja hedelmäkuvioisen ulkoasun.

Muutoksen myötä juomien reseptiikkaa on hiottu entistä luonnonmukaisemmaksi: uudet SanPellegrino Naturali -virvoitusjuomat eivät sisällä lisä- tai säilöntäaineita kuten pektiiniä ja sitruunahappoa.

Juomissa käytetty mineraalivesi tulee edelleen SanPellegrinon tarkoin suojellulta maanalaiselta lähteeltä Alppien seudulta, ja veden kaikenlainen käsittely on vedetty minimiin ISO TS 19657 -standardin mukaisesti. Naturali-juomasarjan hiilidioksidi on myös mineraalista alkuperää. Juomissa käytetyt hedelmät ovat kypsyneet totuttuun tapaan Välimeren auringon alla.

SanPellegrinon viisi herkullista makua Suomen ruokakaupoissa

SanPellegrino Naturali -juomasarjassa on Suomessa saatavilla tällä hetkellä neljä herkullista makua: appelsiini (Aranciata), veriappelsiini (Aranciata Rossa), sitruuna (Limonata), greippi (Pompelmo) ja granaattiomena & appelsiini (Melograno & Arancia). Löydät ne ruokakaupoista kautta maan.

Aikuisempaan makuun sopivissa juomissa on vähemmän sokeria kuin normaaleissa limuissa sekä aito ja raikas hedelmän maku. Niiden valmistuksessa on käytetty aitoa hedelmämehua. Juomat ovat pantillisissa 33 cl:n tölkeissä, suositushyllyhinta on noin 2 €.

Tutustu ja ihastu! Löydät juomat mm. K- ja S-ryhmän kaupoista.

UUTUUS

SanPellegrino Naturali Melograno & Arancia 33 cl