SanPellegrino Naturali Pompelmo 33 cl

SanPellegrino Naturali Pompelmo 33 cl


Uudistunut SanPellegrino Naturali Pompelmo on runsaan hedelmäinen, raikas ja kevyen kupliva virvoitusjuoma, jossa maistuvat Välimeren lämpimän auringon alla kypsyneet herkulliset greippihedelmät.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Greipin keltainen

Tuoksu

Tuore greippi

Maku

Raikas, aidon greipin makuinen ja kevyen kuplainen virvoitusjuoma.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Nautitaan sellaisenaan hyvin viilennettynä tai lasista jääpalojen kanssa. Sopii myös erinomaisesti mixeriksi erilaisiin drinkkeihin.

Tarina

Kesän 2022 aikana SanPellegrinon virvoitusjuomat uudistuvat ja saavat lisänimen SanPellegrino Naturali: entistä premiumimpi, luonnonmukaisempi ja ympäristöystävällisempi, autenttinen italialainen virvoitusjuomasarja aikuiseen makuun. Samalla tölkin ulkoasu uudistuu. Uudet SanPellegrino Naturali -virvoitusjuomat eivät sisällä mitään lisäaineita kuten esimerkiksi sitruunahappoa tai pektiiniä. Ne nautitaan sellaisenaan hyvin viilennettynä tai lasista jääpalojen kanssa. Ne sopivat myös erinomaisesti mixeriksi erilaisiin drinkkeihin. Tarjolla on tutut maut: veriappelsiinin makuinen Aranciata Rossa, appelsiininmakuinen Aranciata, sitruunanmakuinen Limonata, greipinmakuinen Pompelmo sekä tonic-vesi Tonica. Löydät ne myös jatkossa ruokakaupoista (mm. K-Citymarket, K-Supermarket, Prismat, S-Marketit, Minimanit sekä monet K-Marketit ja Alepat), sekä myös Alkon alkoholittomien tuotteiden tilausvalikoimasta. Aikuisempaan makuun sopivissa juomissa on vähemmän sokeria kuin normaaleissa limuissa sekä lisäksi aito ja raikas hedelmän maku. Juomat ovat pantillisissa 33 cl:n tölkeissä.

Kuvaus

SanPellegrinon virvoitusjuomat uudistuvat kesällä 2022! SanPellegrino Naturali Pompelmo on runsaan hedelmäinen, raikas ja kevyen kupliva virvoitusjuoma, jossa maistuvat Välimeren lämpimän auringon alla kypsyneet herkulliset greippihedelmät. Aito greipin maku on peräisin täyshedelmämehusta (11 %).

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Alkon tuotenumero

910985

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Nestle Waters

Suljenta

Muu suljenta

Tuotenumero

1028071


Katso ohjeita