Ohje: Chocochili-blogi
Chocochilissä kokkaillaan herkullista vegaaniruokaa rennolla otteella.
Hernepestolla täytetyt patongit on versio perinteisemmistä valkosipulivoipatongeista – näissä maistuu kesä, sitruuna ja tuoreet yrtit. Katso Chocochili-blogin ohje SanPellegrino Limonatalle.
1/2 dl herneitä
1/2 dl cashewpähkinöitä (voit korvata auringonkukansiemenillä, pinjansiemenillä tai manteleilla)
1 pieni ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 sitruunan raastettu kuori
1/3 sitruunan mehu
1/2 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
suolaa
Soseuta kaikki peston aineet karkeaksi pestoksi sauvasekoittimella.
Lisää tarvittaessa tilkka oliiviöljyä, jotta peston koostumus on sopivan notkea.
2 esipaistettua patonkia
Kuumenna uuni (200°C).
Viillä patonkeihin veitsellä viiltoja lähes pohjaan asti niin, että palat pysyvät kuitenkinhyvin toisissaan kiinni.
Täytä viillot pestolla.
Paista patonkeja uunin keskitasolla noin 10-12 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin värisiä.
Tarjoa SanPellegrino Limonata -sitruunavirvoitusjuoman kanssa.
Chocochilissä kokkaillaan herkullista vegaaniruokaa rennolla otteella.
Suuren suosion saavuttaneet SanPellegrinon virvoitusjuomat tunnetaan nykyisin lisänimellä Naturali.
Lue lisää »Kesän parhaat burgerit täytetään itse tehdyillä vegejauhispihveillä, grillatulla persikalla ja chimichurrikastikkeella. Katso Chocochili-blogin Elinan vegaaninen burgeriohje.
Katso resepti »Pestolla kuorrutetut simpukat ovat tyylikäs alkupala kuohuviinin kanssa.
Katso resepti »