Ohje: Chocochili-blogi
Chocochilissä kokkaillaan herkullista vegaaniruokaa rennolla otteella.
Hernepestolla täytetyt patongit on versio perinteisemmistä valkosipulivoipatongeista – näissä maistuu kesä, sitruuna ja tuoreet yrtit. Katso Chocochili-blogin ohje SanPellegrino Limonatalle.
1/2 dl herneitä
1/2 dl cashewpähkinöitä (voit korvata auringonkukansiemenillä, pinjansiemenillä tai manteleilla)
1 pieni ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 sitruunan raastettu kuori
1/3 sitruunan mehu
1/2 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
suolaa
Soseuta kaikki peston aineet karkeaksi pestoksi sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa tilkka oliiviöljyä, jotta peston koostumus on sopivan notkea.
2 esipaistettua patonkia
Kuumenna uuni (200°C).
Viillä patonkeihin veitsellä viiltoja lähes pohjaan asti niin, että palat pysyvät kuitenkinhyvin toisissaan kiinni.
Täytä viillot pestolla.
Paista patonkeja uunin keskitasolla noin 10-12 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin värisiä.
Tarjoa SanPellegrino Limonata -sitruunavirvoitusjuoman kanssa.
Chocochilissä kokkaillaan herkullista vegaaniruokaa rennolla otteella.
Italialaisen S.Pellegrino -kivennäisveden raikkaat, aitoa hedelmämehua sisältävät Sparkling Fruit Beverages -virvoitusjuomat nautitaan sellaisenaan, jäiden kanssa tai tuunattuna alkoholittomaksi drinkiksi.
Lue lisää »Kesän parhaat burgerit täytetään itse tehdyillä vegejauhispihveillä, grillatulla persikalla ja chimihurrikastikkeella. Katso Chocochili-blogin Elinan vegaaninen burgeriohje Sanpellegrinon virvoitusjuomille.
Katso resepti »Graavi- ja kylmäsavulohesta valmistetut leipäset syntyvät helposti. Lohen rasvaisuutta tasapainottaa raikkaan hapokas kuohuviini.
Katso resepti »