S.Pellegrino 75 cl

S.Pellegrino 75 cl


3,29 €

Löydä Alkosta

Tuo parhaasi pöytään hiilihapotetulla luontaisella S.PELLEGRINO -kivennäisvedellä. Premium-vesien globaali ykkönen ja erottamaton osa parhaita fine dining -elämyksiä. Tarjolla maailman parhaissa ravintoloissa, sekä Sinun pöydässäsi.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Kirkas ja läpinäkyvä neste ilman epäpuhtauksia. Hienot kestävät kuplat, jotka antavat nesteelle kirkkaan säihkyvän vaikutelman.

Tuoksu

S.Pellegrinon aromit ovat erehtymättömiä, sillä vedessä on uniikki yhdistelmä mineraalisuutta, joka tekee tuoksusta omintakeisen ja kompleksisen.

Maku

Hienot ja kestävät kuplat, tasapainoinen hapokkuus, runsas mineraalisuus, hieman suolainen maku ja täyteläinen suutuntuma. Paras mahdollinen ateriavesi, joka sopii monen ruoan ja juoman kanssa yhdessä nautittavaksi.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Hyvä ruoka ja viini ansaitsevat arvoisensa veden! S.Pellegrino on ihanteellinen kumppani maukkaiden ruokien kanssa, ja se myös tasapainottaa viinin makua ja tekee siitä harmonisemman. Loistava janojuoma ja ruokahalun herättäjä. Säilytä puhtaassa, viileässä, kuivassa ja hajuttomassa ympäristössä suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta. Tarjoile 8-10°C -asteisena parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi.

Tarina

Tämä hieno luonnollinen kivennäisvesi saa syntynsä Italian Alppien juurelta. Se kulkee läpi 30-vuotisen matkan kallioisen maaperän läpi, ja rikastaa itsensä täyteen mineraalisuoloja matkan varrella. Puhtautta, luonnollisuutta ja korkeimpia mahdollisia standardeja vaalien se pullotetaan tarkoin suojellulla lähteellä, ja hiilihapotetaan hellävaraisesti luoden ikonisen S.PELLEGRINO-maun, nautittavaksi kotona tai tien päällä. Sinä tuot pöytään säihkeesi, me tuomme lempeät kuplamme. S.PELLEGRINOn hiilihapotettu luontainen kivennäisvesi tuo pöytääsi parasta: kansainvälisen italialaisen tyylin ja hyvän maun ikonin – vuodesta 1899 lähtien, eli jo yli 120 vuoden ajan.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Alkon tuotenumero

938101

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Nestle Waters

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Tuotenumero

1011643