Vegan
Le Contesse Prosecco Rosé Brut

Le Contesse Prosecco Rosé Brut


Label: Marjat ja hedelmätLabel: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Salaatit Kasvisruoka

15,50 €

Löydä Alkosta

Prosecco Rosé valmistus sallittiin syksyllä 2020. Viinin on oltava vuosikerrallinen, pakattu kirkkaaseen pulloon ja valmistettu vaaleasta Glera-lajikkeesta sekä Pinot Nerosta, jonka kuoresta viini saa herkullisen vaaleanpunaisen värinsä.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Hennon pinkki

Tuoksu

Herkullisen punamarjainen tuoksu, erityisesti mansikkaa ja valdelmaa, orvokkia, villiruusua sekä aavistus paahteisuutta.

Maku

Erittäin kuiva, hedelmäinen ja marjaisan raikas sekä maukas kuohuviini, talon tyylille sopiva.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sopii erinomaisesti alkumaljaksi tai aperitiiviksi sekä voileipäpöydän antimien ja pikkusuolaisten seuraksi. Myös marjaisille jälkiruoille.

Valmistus

Prosecco Rosén valmistus sallittiin Italian viinilainsäädännössä syksyllä 2020. Viinin on oltava vuosikerrallinen, pakattu kirkkaaseen pulloon ja valmistettu vaaleasta Glera-lajikkeesta sekä Pinot Nerosta, jonka kuoresta viini saa herkullisen vaaleanpunaisen värinsä. Kuplat syntyvät tankissa 60 päivän ajan. Le Contesse Prosecco Rosé valmistuu perheen omien tarhojen rypäleistä ja heidän Pinot Nero-tarhat sijaitsevat Valdobbianen kauniilla kukkuloilla Trevison maakunnan sydämessä.

Tarina

Näyttävä etiketti on painettu pulloon joten se ei irtoa jää-astiassa. Etiketin on suunnitellut tunnettu Italialainen graafikko ”Cappellini”, joka on yhdessä le Contessen kanssa menestyksekkään pakkausuudistuksen takana.

Kuvaus

Le Contesse Prosecco Rosén kuplat syntyvät tankissa 60 päivän ajan. Viini valmistuu perheen omien tarhojen rypäleistä ja heidän Pinot Nero-tarhat sijaitsee Valdobbianen kauniilla kukkuloilla Trevison maakunnan sydämessä. Viini soveltuu erinomaisesti alkumaljaksi tai aperitiiviksi sekä voileipäpöydän antimien ja pikkusuolaisten seuraksi. Näyttävä etiketti on painettu pulloon, joten se ei irtoa jää-astiassa ja etiketin on suunnitellut tunnettu Italialainen graafikko ”Cappellini” joka on yhdessä le Contessen kanssa heidän menestyksekkään pakkausuudistuksen takana.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

11 %

Alkon tuotenumero

940144

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Le Contesse

Suljenta

Luonnonkorkki

Sokeripitoisuus

12 g/litra

Rypäleet

Glera, Pinot Nero

Makeus

Erittäin kuiva

Tuotenumero

1028927


Katso ohjeita