Antipasti Annin tapaan

Antipastilajitelma ruokavaikuttaja Annin Paakkunaisen tapaan sopii täydellisesti Le Contesse Prosecco -kuohuviinin kanssa isojen tai pienien juhlien alkuun.

Le_Contesse_Prosecco_Rose_ja_Annin_antipasti

Antipastilajitelman perinteiset tomaatti-basilika-bruschetat tehdään tuoreista mansikoista. Suussa sulaviin ja helposti pyöriteltäviin juustopallo-antipastiin piilotetaan parmesaania, aurinkokuivattua tomaattia, oliiveja ja mausteita. Tarjoa näiden kahden antipaston lisäksi italialaisia oliiveja öljyssä.

Anni_Paakkunainen_ja_roseeviinilasi

Ohje: Anni Paakkunainen

Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa

www.anninuunissa.fi

Parsa-vuohenjuustosalaatti Anni PaakkunainenVuohenjuusto-parsasalaatti

Ranskalaisen Gassier Provence -luomuroseeviinin kanssa nautitaan hienostunutta vuohenjuusto-parsasalaatti, joka hurmaa jokaisella elementillään. Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ohje!

Katso resepti
Pienet lohivoileipäkakutPienet lohivoileipäkakut

Trendikäs voileipäkakku tarjoillaan nyt annoskokoisina kaunokaisina. Vaihda sitruuna vadelmiin, ja tuo hapokkuus lohivoileipäkakkuun punaisilla marjoilla.

Katso resepti
Roseenpunaiset vinkit kesän juhliin Anni PaakkunainenRoseenpunaiset vinkit kesän juhliin

Ihastu kesän herkullisiin roseeviineihin sekä ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ruokaohjeisiin. Katso vinkit!

Lue lisää