Vuohenjuusto-parsasalaatti

Ranskalaisen Gassier Provence -luomuroseeviinin kanssa nautitaan hienostunutta vuohenjuusto-parsasalaatti, joka hurmaa jokaisella elementillään. Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ohje!

Parsa-vuohenjuustosalaatti Anni Paakkunainen

4

0 h 30 min

Miten hyvin tunnet roseeviinien kehdon Provencen ja muut ranskalaiset roseeviinit? Lue lisää ja ihastu Ranskan roseeviineihin.

Anni_Paakkunainen_ja_roseeviinilasi

Ohje: Anni Paakkunainen

Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa

www.anninuunissa.fi

Le_Contesse_Prosecco_Rose_ja_Annin_antipastiAntipasti Annin tapaan

Antipastilajitelma ruokavaikuttaja Annin Paakkunaisen tapaan sopii täydellisesti Le Contesse Prosecco -kuohuviinin kanssa isojen tai pienien juhlien alkuun.

Katso resepti
Roseenpunaiset vinkit kesän juhliin Anni PaakkunainenRoseenpunaiset vinkit kesän juhliin

Ihastu kesän herkullisiin roseeviineihin sekä ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ruokaohjeisiin. Katso vinkit!

Lue lisää
Pienet lohivoileipäkakutPienet lohivoileipäkakut

Trendikäs voileipäkakku tarjoillaan nyt annoskokoisina kaunokaisina. Vaihda sitruuna vadelmiin, ja tuo hapokkuus lohivoileipäkakkuun punaisilla marjoilla.

Katso resepti
gassier roseeviiniIhastu ranskalaiseen roseeviiniin

Roseeviinin suosio on kasvanut huimasti. Sitä valmistetaan lähes jokaisessa viinimaassa, mutta tietyt alueet ovat tulleet tunnetuksi roseeviini-spesialisteina. Tutustu ranskalaiseen roseeseen viinikirjoittaja Ilkka Sirénin kanssa.

Lue lisää