Pese parsat ja kuori kevyesti, jos ne ovat kovin paksuja. Napsase kovat kannat pois.
Levitä parsat uunipellille leivinpaperin päälle. Pirskota päälle oliiviöljyä, suolaa ja pippuria.
Paahda parsoja 225-asteisen uunin keskitasolla noin 7-9 minuuttia.
Paahda pähkinät nopeasti kuivalla pannulla.
Paahda sitten hapanjuurileivän muru ja litistetyt valkosipulinkynnet kevyesti pannulla oliiviöljyssä. Poista kynnet pannulta ja lisää sitruunan kuoriraaste. Mausta lopuksi sormisuolalla.
Nosta parsa lautaselle ja ripottele päälle leipämuru sekä pähkinät päälle.
Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi ja karamellisoi pinta nopeasti pannulla voissa. Nosta kiekot salaatin päälle.
Koristele sitruunan lohkoilla ja syötävillä kukilla ja tarjoile salaatti vinaigretten kanssa.