Pienet lohivoileipäkakut

Trendikäs voileipäkakku tarjoillaan nyt annoskokoisina kaunokaisina. Vaihda sitruuna vadelmiin, ja tuo hapokkuus lohivoileipäkakkuun punaisilla marjoilla.

Pienet lohivoileipäkakut

AINEKSET

  • 18 palaa paahtoleipää

  • 200 g lämminsavulohta

  • 1 dl ranskankermaa

  • 2 rkl majoneesia

  • 1 tl mustapippuria

  • kourallinen tilliä

  • 1 rkl sitruunamehua

  • Koristeeksi syötäviä kukkia, 6 vadelmaa ja noin 2 rkl mätiä

VALMISTUSOHJEET

    1. Ota paahtoleivistä muotilla (halk. 6 cm) pyöreitä paloja. Paahda leipäpalat halutessasi.

    2. Sekoita revitty lohi, ranskankerma, majoneesi ja mausteet keskenään tahnaksi. Tarkista maku.

    3. Kokoa annoskokoiset kakut leipäpaloista ja lohitahnasta kakuiksi (kolme kerrosta kaikkea)

    4. Koristele kakut syötävillä kukilla, mädillä ja vadelmilla.

Anni_Paakkunainen_ja_roseeviinilasi

Ohje: Anni Paakkunainen

Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa

www.anninuunissa.fi