Trendikäs voileipäkakku tarjoillaan nyt annoskokoisina kaunokaisina. Vaihda sitruuna vadelmiin, ja tuo hapokkuus lohivoileipäkakkuun punaisilla marjoilla.
Etelä-Afrikka | Pirteä & Hedelmäinen
33,68 €
Ota paahtoleivistä muotilla (halk. 6 cm) pyöreitä paloja. Paahda leipäpalat halutessasi.
Sekoita revitty lohi, ranskankerma, majoneesi ja mausteet keskenään tahnaksi. Tarkista maku.
Kokoa annoskokoiset kakut leipäpaloista ja lohitahnasta kakuiksi (kolme kerrosta kaikkea)
Koristele kakut syötävillä kukilla, mädillä ja vadelmilla.
Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa
Antipastilajitelma ruokavaikuttaja Annin Paakkunaisen tapaan sopii täydellisesti Le Contesse Prosecco -kuohuviinin kanssa isojen tai pienien juhlien alkuun.
Katso reseptiRanskalaisen Gassier Provence -luomuroseeviinin kanssa nautitaan hienostunutta vuohenjuusto-parsasalaatti, joka hurmaa jokaisella elementillään. Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ohje!
Katso reseptiIhastu kesän herkullisiin roseeviineihin sekä ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ruokaohjeisiin. Katso vinkit!
Lue lisää