Viinimaa yleinenmitali pokaali
Two Oceans Fresh & Fruity White hanapakkaus 3 L

Two Oceans Fresh & Fruity White hanapakkaus 3 L


Pirteä & Hedelmäinen

Label: NoutopöytäLabel: SeurustelujuomaLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Aperitiivi

32,99 €

Löydä Alkosta

Puolikuiva ja hedelmäisen raikas valkoviini seurusteluun ja rennommille kevyille ruoille. Kultamitalisti Vuoden Viinit 2018 -kilpailussa. 100 % kierrätettävä pakkaus.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Kirkas ja vihertävän keltainen

Tuoksu

Kukkaisen hedelmäinen tuoksu

Maku

Puolikuiva, hennon päärynäinen ja kevyen yrttinen maku, jossa aistii herukan aromeja.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sopii hyvin salaateille, pastalle sekä kanaruuille. Loistava seurusteluviini.

Tarina

Two Oceans saa nimensä kotiseudultaan Etelä-Afrikasta, jossa Intian ja Atlantin valtameret kohtaavat Hyväntoivonniemellä luoden leudon ilmaston ohella ihanteelliset olosuhteet viininviljelylle. Kahdelta mereltä nousevien raikkaiden, viilentävien tuulien ansiosta rypäleet kypsyvät hitaammin, mikä tuo viiniin raikkaan hedelmäisyyden ja hapokkuuden. Rypäleet on poimittu Robertsonin ja Worcesterin alueilta noin 130-180 metriä merenpinnan yläpuolelta.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

11,5 %

Alkon tuotenumero

580158

Tilavuus

3 l

Tuotemerkki

Distell

Suljenta

Muu suljenta

Alue

South Africa - Western Cape - Western Cape

Sokeripitoisuus

11 g/litra

Rypäleet

Chenin Blanc, Colombard

Makeus

Puolikuiva

Tuotenumero

1000751Kultaa Vuoden Viinit 2018 -kilpailussa, sarja Valkoiset hanaviinit. Tuomaristo luonnehti viiniä seuraavasti: Viini on väriltään vaalean vihreäkeltainen. Sen tuoksusta on aistittavissa ruohoa, herukanlehtiä, kypsää omenaa ja yrttejä. Viini on puolikuiva ja hapokas ja kypsän hedelmäinen. Maun aromimaailma seuraa tuoksun viitottamaa linjaa. Viinin hapot ja pieni makeus sekä maun kypsä hedelmäisyys luovat tasapainoisen, helposti lähestyttävissä olevan viinin. Pronssia vuosina 2011 ja 2012 Vuoden Viinit -kilpailun parhaimmat hanapakkausvalkoviinit -sarjassa.

- Vuoden Viinit


'Lähes kuiva maku toistaa tuoksun omenaiset vivahteet. Viinissä on myös päärynää ja persikkaa. Vaikka maussa on hieman makeutta tuo sitruksinen hapokkuus viinille tasapainoa. Helppo arkiviini seurusteluun tai eväsretkille.'

- Viinistä Viiniin 2017 -opas

Katso ohjeita