Kurpitsakeittoa kanelilla ja omenalla

Omena tuo butternut-kurpitsasta valmistetun keiton makuun raikkautta. Leivo keiton kaveriksi maissileipää.

Kurpitsakeittoa + viinisuositus
Two Oceans Pinot Grigio viinipussi 1,5 l
Two Oceans Pinot Grigio viinipussi 1,5 l
Valkoviinit

Etelä-Afrikka | Pirteä & Hedelmäinen

18,99 €

Two Oceans Fresh & Fruity 8% 2L
Two Oceans Fresh & Fruity 8% 2L
Valkoviinit

Etelä-Afrikka | Pirteä & Hedelmäinen

6-8 HLÖ

1 h 0 min

merus_0

Resepti

Louise Mérus on suomalainen kokki, joka on asunut ja opiskellut Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Hänen erikoisosaamistaan ovat afrikkalaiset perinneruoat ja mausteet. Louisen käsissä suomalaisistakin raaka-aineista loihditaan eteläafrikkalaisia herkkuja – joka makuun, joka tunnelmaan.

Myskikurpitsagalette karamellisoidulla punasipulilla ja vuohenjuustollaMyskikurpitsagalette karamellisoidulla punasipulilla ja vuohenjuustolla

Maukas piiras pitää sisällään kurpitsaa ja vuohenjuustoa. Ihastu kokki Louise Méruksen syksyiseen ohjeeseen ja nauti Nederburg-viinin kanssa.

Katso resepti
Aurinkoinen butternut-kurpitsapizzaAurinkoinen butternut-kurpitsapizza

Piristä pizzaa myski- eli butternut-kurpitsalla ja avokadolla ja valuta oliiviöljyssä. Nautitaan Two Oceans -viinin kanssa.

Katso resepti
Kurpitsarisoton ohje + viinisuositusKurpitsarisotto

Kurpitsasose on vain yksi mauste - mielikuvitus on rajana, mitä haluat risottoon lisätä. Pinnalle sopivat vaikkapa Prosciutto-kinkku sekä murskatut amarettikeksit.

Katso resepti
kalakeitto ja laroche viinipulloMicken kalakeitto

Tämä keitto saa mukavan twistin tomaattiaiolista. Katso kokki Michael Björklundin kalakeitto-ohje ranskalaiselle Laroche Chardonnay L -valkoviinille.

Katso resepti