Kuori ja halkaise kurpitsa ja poista siemenet. Paloittele n. 2 cm kuutioiksi.
Kuori sipuli ja valkosipuli, leikkaa sipuli reiluiksi lohkoiksi ja silppua valkosipuli.
Kuori omena, poista siemenkota ja kuutioi.
Kuumenna öljy ja voi kattilassa. Kuullota sipuleita ja valkosipuleita siinä kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää muskottipähkinä ja kaneli ja sekoita. Lisää kurpitsa, omena ja kasvisliemi.
Anna kiehahtaa ja käännä sen jälkeen levy pienemmälle lämmölle. Keitä noin 20 minuuttia niin, että kasvikset ovat pehmenneet.
Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää kerma. Kuumenna keitto uudelleen ja mausta suolalla ja pippurilla.
Paista muutama salvianlehti voissa pannulla parin minuutin ajan niin että ne ruskistuvat hieman ja tarjoa keitto niiden kanssa.