Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
Kuori myskikurpitsa. Paloittele se muutaman sentin kokoisiksi kuutioiksi. Levitä kuutiot leivinpaperin päälle uunipellille. Mausta silputulla chilillä, öljyllä, suolalla ja pippurilla.
Paahda kurpitsakuutioita uunin keskitasolla noin 20-25 minuuttia kunnes kurpitsa pehmenee.
Kauli taikina jauhotetun leivinpaperin päällä pyöreäksi levyksi (Ø noin 30 cm).
Levitä taikinan keskelle ranskankerma, punasipulit, viipaloitu vuohenjuusto ja lopuksi kurpitsapalat. Jätä reunoista noin 4 sentin kaistale täyttämättä. Taittele taikinareunat jauhotetuin käsin rennosti täytteen päälle. Voitele reunat vatkatulla munalla.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25-30 minuuttia, kunnes galette on kypsä ja kauniin värinen.
Koristele galette tuoreella rosmariinilla.