Laita kylmää vettä isoon kulhoon ja upota liivatelehdet pehmenemään.
Kaada kerma kattilaan ja lisää Rooibos-tee. Anna seoksen kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna hautua kannen alla toiset 5 minuuttia.
Siivilöi teelehdet kermasta ja lämmitä nopeasti uudelleen. Nosta liivatelehdet kulhosta ja purista ylimääräinen vesi pois. Laita kattilaan ja anna sulaa.
Kaada seos tarjoilulaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa noin 3 tuntia tai yön yli.
Valmista hilloke eli halkaise omenat, poista siemenkodat ja leikkaa omenanpuolikkaat kuutioiksi.
Kiehauta vesi, sokeri ja tähtianis. Lisää omenakuutiot ja hauduta miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia kunnes omenat alkavat hajota. Poista tähtianikset ja anna hillokkeen jäähtyä.
Lämmitä uuni 200 C°. Paahda pähkinät uunipellillä noin 8–10 minuuttia. Varo etteivät ne pala. Anna jäähtyä.
Voitele toinen uunipelti tai iso lautanen öljyllä.
Sulata sokeri paistinpannussa. Kun sokeri on sulanut kokonaan ja muuttunut vaalean kullanruskeaksi, lisää pähkinät ja sekoita. Mausta suolalla.
Kaada pähkinä-sokeriseos voidellulle uunipelille ja anna jäähtyä noin puolisen tuntia. Paloittele isolla veitsellä karkeaksi rouheeksi.
Nostele pannacotta-annosten päälle omenahilloketta ja pähkinärouhetta ja nauti Nederburgin herkullisen jälkiruokaviinin kanssa.