Risotto

Tutustu risotto-resepteihin ja viinisuosituksiin. Ja risottomestari Davide Bottan vinkkeihin, miten valmistetaan maailman parasta risottoa!

  • Punaviinirisotto

    Punaviinirisotto saa tumman värinsä italialaisesta voimakaspigmenttisestä punaviinistä. Amaronea raaskii kaataa ehkä vain lasiin, mutta käytä risottoon esimerkiksi Ripassoa.
  • Basilika-sitruunarisotto

    Ruokakirjailija Mari Moilasen ohjeella valmistat maailman parasta ja kauniin vaaleanvihreää basilikarisottoa. Valmistukseen sekä ruoan kanssa nautittavaksi sopii tietenkin Prosecco-viini.
  • Kurpitsarisotto alla Pasqua

    Näin teet maailman parasta risottoa! Ruokatoimittaja Mari Moilanen ihastui Veronan matkallaan Michelin-tähtikokki Davide Bottan tyyliin valmistaa risottoa. Kurpitsasose on vain yksi mauste - mielikuvitus on rajana, mitä haluat risottoon lisätä.