Boolit

Katso helpot booliohjeet ja baarimestarin vinkit boolinvalmistukseen. Nappaa uusia booli ideoita ja inspiroidu booleista!

Katso ohjeita

Booliohjeet – olemme koonneet parhaat boolit ja vinkit

Millainen on hyvä booli vodkasta ja omasta mielestäsi paras booli ikinä? Tutustu baarimestarimme vinkkeihin boolinvalmistukseen sekä tutustu sivujemme booliohjeisiin – olemme koonneet parhaat boolit ylle. Katso myös vinkit, miten valmistat booli jäät helpoiten ja miten ne kestävät pitkään sulamatta.

Kurkkaa suositut booliohjeet: kesäbooli, valkoviini booli, kuohuviini booli

Helppo ja raikas booli – lue booli ohje tarkkaan

Boolin valmistus on helppoa ja nopeaa, kun seuraa valmista booli ohjetta ja muistaa muutaman nyrkkisäännön kuten sen, että jäitä pitää varata runsaasti, ja mahdollisimman isokokoisia. Näin booli säilyy kylmänä ja raikkaana mahdollisimman pitkään. Muista että boolin sopiva alkoholipitoisuus on 5–6 prosenttia. Älä tee liian vahvaa boolia, jotta ilta jatkuu mukavana loppuun saakka.

Helppo booli koostuu vain kahdesta tai kolmesta ainesosasta. Jos suunnitelmissasi on helppo booli, valitse tämä Aurinko-kannu helppo booli.

Katso nämä helpot booliohjeet: Aurinko-kannu (kaksi ainesosaa eli likööri & limu) tai Valkoviinisangria (kolme ainesosaa eli valkoviini, likööri & limu)