Roses for my Rose

Herkän vaaleanpunaisessa ruusuboolissa yhdistyvät raikas raparperi, karpalo ja roseeviini.

Roses for my Rose boolin ohje
logo

8+ HLÖ

logo

0 h 15 min

logo

5.9 %

AINEKSET

AINEKSET

  • Jäitä

  • 1 plo (0,5 l) De Kuyper Sour Rhubarb -likööri

  • 1 plo (0,75 l) El Tiempo Rosado -roseeviini

  • 1 tlk (1 l) karpalomehu

  • 2 ploa (á 0,275l) Fentimans Rose Lemonade (löydät sitä mm. Citymarketeista)

  • vaaleanpunaisia (kotimaisen) ruusun terälehtiä

VALMISTUSOHJEET

    1. Laita boolimaljaan tai -kannuun runsaasti jäitä, De Kuyper -likööri, roseeviini, mehu ja limsa.

    2. Sekoita isolla lusikalla ja koristele ruusun terälehdillä.