Katso 5 vinkkiä boolijäiden valmistukseen
Kuinka paljon jäitä tarvitsee booliin ja kauanko booli pysyy kylmänä? Tutustu vinkkeihin.
Lue lisää »Herkän vaaleanpunaisessa ruusuboolissa yhdistyvät raikas raparperi, karpalo ja roseeviini.
Jäitä
1 plo (0,5 l) De Kuyper Sour Rhubarb -likööri
1 plo (0,75 l) El Tiempo Rosado -roseeviini
1 tlk (1 l) karpalomehu
2 ploa (á 0,275l) Fentimans Rose Lemonade (löydät sitä mm. Citymarketeista)
vaaleanpunaisia (kotimaisen) ruusun terälehtiä
Laita boolimaljaan tai -kannuun runsaasti jäitä, De Kuyper -likööri, roseeviini, mehu ja limsa.
Sekoita isolla lusikalla ja koristele ruusun terälehdillä.
Kuinka paljon jäitä tarvitsee booliin ja kauanko booli pysyy kylmänä? Tutustu vinkkeihin.
Lue lisää »Valoisaan kesäiltaan sopii raikas ja helppo kuohuviinipohjainen booli. Koristele teemasi mukaan!
Katso resepti »