Casal Garcia Rosé

Casal Garcia Rosé


Label: Vähärasvainen kalaLabel: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Salaatit Kasvisruoka

9,98 €

Löydä Alkosta

LÖYTÖ: Vuoden Roseeviini 2020! Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen portugalilainen rosee, jossa aistii herkullisia mansikan ja vadelman aromeja. Monikäyttöinen viini sekä sellaisenaan nautittuna että kesäisten ruokien kumppanina.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Vivahteikas ja herkullisen hedelmäinen tuoksu, josta löytyy runsaasti vadelmaa ja mansikkaa.

Väri

Vaaleanpunainen

Maku

Raikkaan hapokas viini on puolikuiva ja sen maku toistaa tuoksun punaisten marjojen aromit. Lisäksi sitruksisuutta sekä punaista omenaa. Hennosti pirskahteleva.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Aperitiiviksi, kevyiden ruokien, salaattien tai merellisten alkupalojen kanssa. Tarjoile 8-10 asteisena.

Tarina

Casal Garcia Rose on valmistettu Vinho Verden rypälelajikkeista, joiden joukkoon on lisätty myös tummia lajikkeita kauniin vaaleanpunaisen värin ja vadelmaisten aromien saamiseksi. Viinin tuottaja Aveleda on v. 1870 perustettu Pohjois-Portugalissa toimiva perheyritys. Sen lippulaivatuote Casal Garcia on ollut markkinoilla jo 80 vuotta, ja on nykyään Portugalin myydyin vinho verde -viini.

Tuoteryhmä

Roseeviinit

Alkoholipitoisuus

9,5 %

Alkon tuotenumero

946107

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Aveleda

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Alue

Portugal - Rios do Minho - Vinho Verde

Sokeripitoisuus

10 g/litra

Rypäleet

Azal, Vinhão, Borracal

Makeus

Puolikuiva

Tuotenumero

1031862'Puhdaspiirteisen marjainen, vivahteikas, herkullisen hersyvä tuoksu. Siinä on vadelmaa, kirsikkaa ja lisäksi metsän kypsiä punaisia marjoja. Maku on lähes kuiva ja toistaa tuoksun tuoreet punaiset vivahteet. Viinissä on lisäksi mansikkaa, sitruksisuutta, punaista omenaa - jopa persikkaakin. Viinin viehkeä, hennosti makea maku saa ryhtiä eloisasta hapokkuudesta ja lähes kieltä kutittelevasta pirskahtelevuudesta. Erittäin herkullinen kokonaisuus nostaa miellyttävästi veden kielelle.’

- Viinilehti Wine Awards Winner 2020


Neljä tähteä (= harmoninen, laadultaan erinomainen / löytö) Viinilehti valitsi Casal Garcia Rosén myös 2019 TOP 3 parhaaksi roseeviiniksi.

- Viinilehti