Jäinen kesä-rosé

Valmista Casal Garcia -roseeviinistä viini-mehujäät ajoissa valmiiksi pakkaseen ja tarjoile lasissa mansikoiden sekä roseeviinin tai mustikkamehun kanssa. Täydellinen aikuisten mehujää!

Jäinen_kesä-rosé
logo

4

logo

6 h 0 min

logo

5 %

Jäinen kesä-rosé drinkki

AINEKSET

  • 24 cl Casal Garcia -roseeviini

  • 16 cl Valio Hedelmätarha® luomumustikkamehu

  • 8 cl sokeriliemi (ks ohje alempaa)

VALMISTUSOHJEET

    1. Sekoita nokallisessa kannussa roseeviini, mustikkamehu ja sokeriliemi keskenään.

    2. Kaada juoma tikullisiin mehujäämuotteihin ja laita ne pakkaseen ainakin kuudeksi tunniksi.

Sokerisiirappi

AINEKSET

  • 1/2 sokeria esim. 1 dl

  • 1/2 kiehuvaa vettä esim. 1 dl

VALMISTUSOHJEET

    1. Mittaa puhtaaseen lasipulloon tai korkilliseen astiaan puolet sokeria ja puolet kiehuvaa vettä.

    2. Ravista keskenään niin että sokeri sulaa veden joukkoon.

    3. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa (säilyy hyvänä noin kuukauden verran)

Koristeluun ja tarjoiluun

AINEKSET

  • mansikoita

  • Mintun oksia

  • Casal Garcia -roseeviiniä tai Valio Hedelmätarha® luomumustikkamehua

VALMISTUSOHJEET

    1. Irrota jäätyneet viini-mehujäät muoteistaan ja asettele jokainen mehujää omaan lasiinsa, jonka pohjalla on tuoreita mansikoita, minttua ja loraus roseeviiniä tai mustikkamehua.

    2. Nauti jääkylmänä tai anna sulaa lasissa juoman joukkoon.

Vinkki! Voit myös jäädyttää viini-mehuseoksen jääpaloiksi ja blendata tehosekoittimessa jäiseksi sohjoksi. Lisää halutessasi joukkoon myös mansikoita. Nauti pillillä laseista.