Valkoviinisangria

Raikkaan hedelmäisen sangrian valmistat helposti espanjalaisesta El Tiempo Blanco -valkoviinistä ja Peachtree-persikkalikööristä.

Valkoviinisangrian ohje

Vinkki! Voit jäädyttää viinirypäleet ja hedelmälohkot etukäteen, jolloin sangria pysyy pidempään viileänä.

AINEKSET

  • Jäitä

  • 1,5 l (2 pulloa) El Tiempo Blanco -valkoviiniä

  • 50 cl The Original Peachtree -likööriä

  • 1,5 l Sprite-limua

  • esim. limen lohkoja, mangon ja verigreipin siivuja sekä ananaksen paloja

  • viinirypäleitä

VALMISTUSOHJEET

    1. Laita isoon lasikannuun runsaasti jäitä ja esim. viinirypäleitä, mangon ja omenan siivuja sekä limen lohkoja makua antamaan.

    2. Kaada joukkoon Peachtree-persikkalikööri, valkoviini sekä limu.

    3. Sekoita pitkällä lusikalla ja kaada laseihin.

Miten monelle?

Tällä ohjeella sangriaa tulee 3,5 litraa eli noin 15 lasillista. Voit helposti suurentaa tai pienentää ohjetta säilyttämällä mittasuhteet suurinpiirtein samoina. Löydät lisää herkullisia booliohjeita täältä.