Munakoiso-tomaattipiiras on hyvä valinta rennompiin illanistujaisiin. Nauti roseviinin tai rosekuohuvan kanssa.
Etelä-Afrikka | Vivahteikas & Ryhdikäs
18,48 €
Painele piirakkataikina voidellun piirakkavuoan pohjalle.
Viipaloi munakoisot, ripottele niille hieman suolaa ja anna viipaleiden ”itkeä” 15 minuuttia. Kuivaa talouspaperilla. Pirskottele munakoisoille hieman oliiviöljyä ja grillaa niitä uunivastuksen alla tai parilalla kunnes ne saavat väriä.
Paista pohjaa 10 minuttia 225-asteisessa uunissa.
Sekoita keskenään juusto ja pesto. Levitä piiraspohjalle. Asettele munakoisoviipaleet ja puolikuivatut tomaatit kauniisti piiraspohjalle. Pirskottele päälle hieman oliiviöljyä. Paista piirasta 225 asteessa vielä noin 20 minuuttia. Piiras on parhaimmillaan haaleana.
ruokatoimittaja Tiina Rantanen
Helposti valmistuva piirakka maistuu niin lämpimänä kuin kylmänäkin. Tämä sipuligalette vie kielen mennessään!
Katso reseptiRanskan Jura-vuoristosta kotoisin oleva Comté on lehmänmaidosta valmistettu puolikova juusto. Valmista mehevä piiras!
Katso reseptiRuokavaikuttaja Mari Moilasen pohjaton piirakka on monipuolinen tarjottava, jota Laroche Chardonnay L -valkoviinin napakka hedelmäisyys tukee.
Katso reseptiErivärisistä ja kokoisista tomaateista, burrata-juustosta ja nopeasta yrttikastikkeesta saat helposti kauniin italialaishenkisen annoksen.
Katso resepti