Viinimaa yleinenmitali pokaali
Paikallinen Ekosertifiointi
Pongrácz Méthode Cap Classique Rosé Brut

Pongrácz Méthode Cap Classique Rosé Brut


Vivahteikas & Ryhdikäs

Label: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: AperitiiviLabel: Äyriäiset

17,98 €

Löydä Alkosta

HOPEAA Viinilehden Vuoden kuohuviinit 2024 - kilpailussa! Tyylikäs roseekuohuviini ihastuttaa romanttisella sävyllään sekä eleganteilla aromeillaan. Neljä tähteä = laadultaan erinomainen - Viinilehti

Ruoka ja kuvaus

Väri

Hennon lohenpunainen

Tuoksu

Sitruksinen ja hennon kirsikkainen

Maku

Erittäin kuiva, hapokas, keltaluumuinen, sitruksinen, vadelmainen, kevyen mineraalinen. Eloisat kuplat saavat aikaan veden kielelle nostattavan jälkivaikutelman.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Erinomainen valinta alkumaljaksi tai seurustelujuomaksi juhlahetkiin. Kuohuviini sopii loistavasti myös raikkaiden salaattien sekä kala- ja äyriäisruokien kumppaniksi eikä kaihda kevyitä liharuokiakaan.

Tarina

Valmistettu klassisella kuohuviinin valmistusmenetelmällä Chardonnay- ja Pinot Noir -rypäleistä. Sekoitteessa on mukana myös hieman (alle 5 %) Pinot Meunieur -rypälettä tuomassa viiniin hedelmäisyyttä. Pongracz on yksi harvoja eteläafrikkalaisia Pinot Meunierin käyttäjiä.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

12 %

Alkon tuotenumero

520977

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Distell

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

South Africa - Western Cape - Western Cape

Sokeripitoisuus

9 g/litra

Rypäleet

Chardonnay, Pinot Noir

Makeus

Erittäin kuiva (extra brut)

Tuotenumero

1010913Tämä roseekuohuviini paranee vuosi vuodelta, ja on helmi omassa hintaluokassaan ja tyylilajissaan. Kerrassaan viiden tähden ostos, joka antaa rahalle vastinetta. Viinin rakenne on hienostuneen tyylikäs. Tasapainoinen maku ihastuttaa punaherukka-aromilla, jota täydentävät kirsikan, puolukan ja vadelman ja sitruksen sävyt.

- Glorian Ruoka& Viini 4/2018


HOPEAA, Vuoden kuohuviinit 2024

Neljä tähteä = laadultaan erinomainen "Hennon hedelmäisestä ja paahteisesta tuoksusta voi aistia punaisia marjoja - mansikkaa, vadelmaa ja herukkaa sekä kedon kukkia. Kuiva, hento maku toistaa selkeästi tuoksun marjaiset aromit. Maku tuo tuoksua voimakkaammin esiin paahteisuuden. Eloisat kuplat ja sitrusmainen hapokkuus tuovat ryhtiä ja keventävät kokonaisuutta. Viini jättää raikkaan, punasävytteisen marjaisen ja hieman yrttisenkin jälkivaikutelman."

- Viinilehti 2024


Hopeaa, sarjassa roseekuohuviinit yli 13 euroa.

- Vuoden Viinit 2024 -kilpailu

Katso ohjeita