Viiniraati maisteli loppuvuoden viettoon sopivia viinejä. Kurkkaa raadin suositukset ja täsmäruokavinkit!
Lue lisääHelppoa, näyttävää ja herkullista – loppuvuoden juhlissa juusto ja viini ovat lyömätön yhdistelmä. Valion juustoasiantuntija Vesa Liedes vinkkaa, miten tarjoilet viinit ja juustot kuin ammattilainen!
Lue lisääElegantti ja konstailematon joulumenu yhdistelee uusia ideoita ja ranskalaisia klassikoita. Menun suositusviinit löytyvät nekin tänä jouluna ruokakauppojen valikoimasta.
Lue lisääMitä nautiskella paitsi jouluna, myös välipäivinä? Entä millainen viini on takuuvarma jouluvieminen? Tutustu vinkkeihin!
Lue lisääFazerin kondiittorimestari Eero Paulamäki maistatti erilaisia viini & jälkiruokayhdistelmiä. Tutustu mikä oli yleisön suosikki ja nappaa Eeron riisipuurosta valmistetun nopean jouluherkun ohje.
Lue lisääViininystävä arvostaa tyylikkäitä viinilaseja tai karahvia ja niille sopivaa viiniä. Katso lahjavinkkimme!
Lue lisääKatso loppuvuoden juhlakauden viinisuositukset ja jälkiruokajuomavinkki. Nappaa myös ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ja keittiömestari Ina Niinikedon kullekin juomalle suunnittelema herkullinen juhlapöydän ruokaohje.
Lue lisääMillaista viiniä kannattaa antaa joululahjaksi tänä vuonna? Tutustu asiantuntijan vinkkeihin, miksi viini on tyylikäs lahjavalinta.
Lue lisääGlögigranita ei ole varsinainen jälkiruoka, vaan ennemminkin ihanan raikas makupaletin puhdistaja. Erityisesti raskas juhla-ateria kaipaa pientä kevennystä ja tämä talvinen hileherkku on juuri oikea valinta!
Katso reseptiRiisipuuro kuuluu monen suomalaisen perheen jouluun. Tämä pehmeä puuro nautitaan ihanan pipari-glögikastikkeen kera! Tutustu Viola Virtamon Nordic Winter Cookbook -ruokakirjan herkulliseen ohjeeseen.
Katso reseptiHelppo blinitaikina valmistuu hetkessä paistovalmiiksi ilman hiivaa. Hunajaisen paahdetun punajuuritahnan kanssa tarjotut pikablinit maistuvat herkulliselta raikkaan roseekuohuviinin kanssa.
Katso reseptiLoppuvuoden ihanin juustolautanen syntyy sinihomejuuston, goudan ja parmesaanin yhdistelmästä. Juustot tarjoillaan kirpsakan ja hennosti yrttisen, muttei liian makean omena-timjamihillokkeen kanssa.
Katso reseptiLohen "sokerisuolauksessa" käytetään sokeria enemmän kuin suolaa ja kalaa pidetään graavissa hieman pidempään, jotta lopputulos on ihanan pehmeä eikä liian suolainen. Verigreippi ja chilihiutaleet tuovat mukavaa kirpeyttä.
Katso reseptiMarjaisia makuja ja kuplia - tämä raikas glögi-kuohuviinidrinkki toimii mainiosti pikkujouluissa sekä joulun aperitiivina.
Katso reseptiGlöet Gold tuo joulunodotukseen juhlan tuntua! Glögikuohuviinin kanssa tarjottavaksi sopii erilaiset pikkupurtavat, jotka maistuvat hieman ylellisimmiltä kuin perinteiset suupalat.
Katso resepti