Pikainen glögigranita

Glögigranita ei ole varsinainen jälkiruoka, vaan ennemminkin ihanan raikas makupaletin puhdistaja. Erityisesti raskas juhla-ateria kaipaa pientä kevennystä ja tämä talvinen hileherkku on juuri oikea valinta!

Pikainen glögigranita

6-8 HLÖ

0 h 15 min

Viola Virtamo

Resepti ja kuva: Viola Virtamo

Ruokakirjailija, valokuvaaja ja graafinen suunnittelija Viola Virtamo on julkaissut usean reseptikirjan, uusimpana Nordic Winter Cookbook – Talven makuja juhlaan ja arkeen. Ruoka on Violan suuri intohimo ja hän onkin kuvannut ja taittanut kymmeniä ruokakirjoja uransa aikana. Seuraa Violaa Instagramissa @violaminerva

Tutustu Nordic Winter Cookbook -kirjaan >

Täyteläinen riisipuuro ja pipari-glögikastikeTäyteläinen riisipuuro ja pipari-glögikastike

Riisipuuro kuuluu monen suomalaisen perheen jouluun. Tämä pehmeä puuro nautitaan ihanan pipari-glögikastikkeen kera! Tutustu Viola Virtamon Nordic Winter Cookbook -ruokakirjan herkulliseen ohjeeseen.

Katso resepti
Ihanan tuore siika-omenatartarIhanan tuore siika-omenatartar

Raikas kirpeä omena, suolaiset kaprikset ja samettinen ranskankerma täydentävät graavisiian hienostunutta makua. Tutustu Viola Virtamon Nordic Winter Cookbook -ruokakirjan herkulliseen ohjeeseen.

Katso resepti
Mustajuuri-VichysoisseMustajuuri-Vichysoisse

Vichysoisse on ranskalainen klassikkokeitto, joka valmistetaan purjosta ja perunasta ja se tarjoillaan usein kylmänä. Myös suomalainen mustajuuri sopii ihanasti tähän keittoon.

Katso resepti
Verigreipillä ja Espelette pippurilla graavattua taimentaVerigreipillä ja Espelette pippurilla graavattua taimenta

Ihastuttava graavattu taimen maistuu alkuruokapöydässä ranskalaisen valkoviinin kanssa.

Katso resepti