Vegan
Blossa Alkoholfri Glögg

Blossa Alkoholfri Glögg


Alkoholiton glögivaihtoehto, jossa ei ole tingitty Blossalle ominaisesta mausta tai luonteesta. Löydät alkoholittoman Blossan mm. K-ryhmän marketeista ja kaupoista, Prismoista, S-marketeista ja Lidlista syyskuun lopulla.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Runsaanpunainen

Tuoksu

Runsas, mausteisen marjainen ja neilikkainen

Maku

Kirsikkainen, vadelmainen, neilikkainen, kardemummainen, kevyen inkiväärinen. Blossa Alkoholfri Glögg -juoman pohjana on täyteläinen punaviini, minkä ansiosta se säilyttää perinteisen viinimäisyytensä myös alkoholin huolellisen poistamisen jälkeen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Glögi on parhaimmillaan lämpimänä perinteisten glögilisukkeiden kera. Erinomainen tuote myös erilaisiin alkoholipitoisiin drinkkisekoituksiin, esim. Blossa & Fresita.

Valmistus

Juoman pohjana on täyteläinen punaviini, minkä ansiosta se säilyttää perinteisen viinimäisyytensä myös alkoholin huolellisen poistamisen jälkeen. Alkoholiton viini on sekoitettu rypälemehun ja sokerin kanssa ja lopulta maustettu Blossan omalla mausteseoksella.

Tarina

Blossa valmistetaan yli sata vuotta vanhalla reseptillä, joka on peräisin viinikauppias J.D. Grönstedtiltä Tukholman vanhasta kaupungista. Kaikki Blossa-tuoteperheen glögit pohjautuvat samaan perusreseptiin. Blossan maku syntyy ainutlaatuisesta mausteseoksesta, jossa on muun muassa kardemummaa, inkivääriä ja neilikkaa.

Kuvaus

Blossa Alkoholfri Glögg

Tuoteryhmä

Glögit

Alkoholipitoisuus

0,4 %

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Blossa

Pakkaustyyppi

Pullo

Sokeripitoisuus

180 g/litra

Tuotenumero

1020901"Blossan perusversio on alkoholittomista glögeistä ainut, jossa oikeasti tuoksuu ja maistuu viini – vaikka prosentteja juomassa ei olekaan. Glögiin on lisätty alkoholitonta punaviiniä, ja ratkaisu on täydellisen toimiva: se tuo juomaan syvyyttä ja juhlavuutta. Blossalle tyypillinen neilikka maistuu mukavasti, ja makeutta on kohtuullisesti. Tätä kehtaa tarjota paremmillekin vieraille! Suurin osa raadista piti tätä suosikkinaan."

- Soppa365.fi / Alkoholiton glögitesti 25.10.2017


"Testin puhdaspiirteisin ja voimakkaimmin joulun tuntuinen glögi, jota voisin antaa vaikka lahjaksi. Ehdottomasti paras"

- IS 4.12.2015


"Intensiivisen marjaisa, makea ja aavistuksen neilikkainen Blossa Alkoholfri Glögg on talviriehan takuuvarma hitti. Se on klassikko jo syntyessään ja toimii monenlaisessa tilanteessa."

- Anna -lehti 28.11.2015

Katso ohjeita