Kokeile perinteisen piparkakku+sinihomejuusto yhdistelmän tilalle ruokatoimittaja Mari Moilasen vinkkiä. Pistaasipiparit sopivat erityisesti punaviinipohjaisen Blossa-glögin kanssa.
Lue myös vastaukset viiteen yleisimpään glögikysymykseen!
Sekoita kulhossa tuorejuustoa ja mustaherukkahilloa suhteessa 2 / 1 tai makusi mukaan.
Sipaise piparkakun päälle mustaherukkatuorejuustoa.
Peitä pinta pistaasipähkinärouheella.
Tarjoile Blossa-glögin kera.
Glögi sopii hyvin myös leivonnaisiin. Kokeile Blossan glögimestari Åsa Orsvärnin suosikkireseptiä!
Katso reseptiTällä herkullisella glögikastikkeella voit myös tuunata lahjakakun tai kaupan valmiin taatelikakun. Katso keittiömestari ja ruokakirjailija Pipsa Hurmerinnan resepti Blossa-glögille.
Katso reseptiValmista kuohuvan talvinen glögi-sangria Blossa Vinglögg -glögistä ja sitruunalimonadista.
Katso resepti