Puolukka-Blossa-brownie
Glögi sopii hyvin myös leivonnaisiin. Kokeile Blossan glögimestari Åsa Orsvärnin suosikkireseptiä!
Katso resepti »Kokeile perinteisen piparkakku+sinihomejuusto yhdistelmän tilalle ruokatoimittaja Mari Moilasen vinkkiä. Pistaasipiparit sopivat erityisesti punaviinipohjaisen Blossa-glögin kanssa.
Lue myös vastaukset viiteen yleisimpään glögikysymykseen!
Omatekoisia tai valmiita piparkakkuja
Maustamatonta tuorejuustoa
Mustaherukkahilloa
Pistaasipähkinöitä
Sekoita kulhossa tuorejuustoa ja mustaherukkahilloa suhteessa 2 / 1 tai makusi mukaan.
Sipaise piparkakun päälle mustaherukkatuorejuustoa.
Peitä pinta pistaasipähkinärouheella.
Tarjoile Blossa-glögin kera.
Glögi sopii hyvin myös leivonnaisiin. Kokeile Blossan glögimestari Åsa Orsvärnin suosikkireseptiä!
Katso resepti »Tällä herkullisella glögikastikkeella voit myös tuunata lahjakakun tai kaupan valmiin taatelikakun. Katso keittiömestari ja ruokakirjailija Pipsa Hurmerinnan resepti Blossa-glögille.
Katso resepti »Valmista kuohuvan talvinen glögi-sangria Blossa Vinglögg -glögistä ja sitruunalimonadista.
Katso resepti »