Pistaasipiparit

Kokeile perinteisen piparkakku+sinihomejuusto yhdistelmän tilalle ruokatoimittaja Mari Moilasen vinkkiä. Pistaasipiparit sopivat erityisesti punaviinipohjaisen Blossa-glögin kanssa.

Pistaasipiparit + glögisuositus
logo

0 h 15 min

Lue myös vastaukset viiteen yleisimpään glögikysymykseen!

Ainekset:

AINEKSET

  • Omatekoisia tai valmiita piparkakkuja

  • Maustamatonta tuorejuustoa

  • Mustaherukkahilloa

  • Pistaasipähkinöitä

VALMISTUSOHJEET

    1. Sekoita kulhossa tuorejuustoa ja mustaherukkahilloa suhteessa 2 / 1 tai makusi mukaan.

    2. Sipaise piparkakun päälle mustaherukkatuorejuustoa.

    3. Peitä pinta pistaasipähkinärouheella.

    4. Tarjoile Blossa-glögin kera.