Blossa Ekologisk Vinglögg

Glögit
Luomu Luomu
Vegaani Vegaani
Blossan klassikkoglögi ja Alkon viime vuoden myydyin kausiglögi nautitaan tänä vuonna luomuversiona.
Saatavilla Alkoista jouluun 2019 saakka
Katso myymäläsaatavuus Alko.fi
Väri
Runsaanpunainen
Maku
Blossa Ekologisk Vinglögg on täyteläinen ja erittäin tasapainoinen glögi, jossa aistii perinteisten joulumausteiden (neilikka, kardemumma, inkivääri) lisäksi tummaa kirsikkaa.
Tarina
Blossa valmistetaan yli sata vuotta vanhalla reseptillä, joka on peräisin viinikauppias J.D. Grönstedtiltä Tukholman vanhasta kaupungista. Kaikki Blossa-tuoteperheen glögit pohjautuvat samaan perusreseptiin. Blossan maku syntyy ainutlaatuisesta mausteseoksesta, jossa on muun muassa kadermummaa, inkivääriä ja neilikkaa.
Valmistustapa
Mausteseoksen jauhamiseen, sekoitukseen ja uuttamiseen kuuluu noin kuukausi, jonka jälkeen sen annetaan kypsyä tammitynnyreissä noin kolme kuukautta. Mausteena ei käytetä kanelia, joka on yleinen glögimauste
Tuotetyyppi
Makeus/täyteläisyys
Sokeripitoisuus
190.00 g/litra
Alkoholipitoisuus
10.00 %
Pakkauskoko
75 cl
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kierrekorkki
Tuottaja

Altia

Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö, joka toimii Pohjoismaissa, Virossa ja Latviassa viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Altia palkittiin vuonna 2018 Green Company of the Year -palkinnolla Koskenkorvan tehtaan bio- ja kiertotalouden ansiosta. Juuremme ovat Nurmijärven Rajamäellä vuonna 1888 perustetussa yhtiössä. Haluamme edistää modernia ja vastuullista pohjoismaista juomakulttuuria.
Lue lisää tuottajasta
Altian tuotenumero
1023628
Alkon tuotenumero
608197

Ruoka - ja tarjoiluvinkit

Altia

Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö, joka toimii Pohjoismaissa, Virossa ja Latviassa viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Altia palkittiin vuonna 2018 Green Company of the Year -palkinnolla Koskenkorvan tehtaan bio- ja kiertotalouden ansiosta. Juuremme ovat Nurmijärven Rajamäellä vuonna 1888 perustetussa yhtiössä. Haluamme edistää modernia ja vastuullista pohjoismaista juomakulttuuria.