Suklaiset Blossa-konvehdit

Tummasta suklaasta valmistettujen joulukonvehtien mausteena on glögi.

Suklaiset Blossa-konvehdit

8+ HLÖ

1 h 0 min

Annoksia 30-40 Valmistusaika 15 min + maustumisaika 2-3 tuntia

Pistaasipiparit + glögisuositusPistaasipiparit

Kokeile perinteisen piparkakku+sinihomejuusto yhdistelmän tilalle ruokatoimittaja Mari Moilasen vinkkiä. Pistaasipiparit sopivat erityisesti punaviinipohjaisen Blossa-glögin kanssa.

Katso resepti
Puolukka-Blossa-brownie + glögisuositusPuolukka-Blossa-brownie

Glögi sopii hyvin myös leivonnaisiin. Kokeile Blossan glögimestari Åsa Orsvärnin suosikkireseptiä!

Katso resepti
taatelikakkuPipsan taatelikakku glögikastikkeella

Tällä herkullisella glögikastikkeella voit myös tuunata lahjakakun tai kaupan valmiin taatelikakun. Katso keittiömestari ja ruokakirjailija Pipsa Hurmerinnan resepti Blossa-glögille.

Katso resepti