Suklaiset Blossa-konvehdit

Tummasta suklaasta valmistettujen joulukonvehtien mausteena on glögi.

Suklaiset Blossa-konvehdit
logo

8+ HLÖ

logo

1 h 0 min

Annoksia 30-40 Valmistusaika 15 min + maustumisaika 2-3 tuntia

AINEKSET

  • 150 g tummaa suklaata, kaakaopitoisuus yli 50%

  • 75 g tummaa suklaata, kaakaopitoisuus yli 60-70%

  • 1 ½ dl kuohukermaa

  • 2 rkl Blossa glögiä

  • 2 tl hunajaa

  • 25 g voita

  • kaakaojauhetta

  • kookoshiutaleita

VALMISTUSOHJEET

    1. Hienonna suklaat rouheeksi.

    2. Kiehauta kerma, glögi ja hunaja. Kaada kuuma neste suklaarouheen päälle. Sekoittele kunnes suklaa rupeaa sulamaan.

    3. Lisää pilkottu voi ja sekoittele nuolijalla kunnes seos on kiiltävää ja sileää. Nosta viileään jähmettymään muutamaksi tunniksi.

    4. Kun seos on jähmettynyt vähän muotoile siitä pyöreitä konvehteja tai lusikoi täyte pursotinpussiin ja pursota konvehteja pieniin karamellivuokiin. Anna seistä jääkaapissa muutaman tunnin.

    5. Kierittele konvehdit juuri ennen tarjoilua kaakaojauhessa tai kookoshiutaleissa.

    6. Tarjoile huoneenlämpöisinä Blossa glögin kanssa.