Glögi Spritz
Glögi Spritz -drinkki valmistetaan viinipohjaisesta Blossa-glögistä ja kuohuviinistä. Löydät molemmat näppärästi ruokakauppojen valikoimasta. Katso superhelppo ohje!
Katso resepti »Glögi sopii hyvin myös leivonnaisiin. Kokeile Blossan glögimestari Åsa Orsvärnin suosikkireseptiä!
250 g voita
250 g tummaa suklaata
½ dl Blossa vinglögg:iä
2 dl sokeria
2 dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
4 kananmunaa
200 g puolukoita
5 dl vehnäjauhoja
tomusokeria
puolukoita
Sulata voi ja rouhi suklaa.
Kaada sula voi rouhitun suklaan päälle. Sekoittele kunnes seos on sileää.
Vatkaa kananmunat ja sokerit vaahdoksi. Lisää vaahtoon sulatettu suklaaseos, glögi ja puolukat.
Kääntele seosta varovaisesti. Lisää seokseen vehnäjauhot ja kääntele taikina tasaiseksi.
Kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille, paista n. 25-30 minuuttia 175 asteessa.
Brownie saa jäädä hieman pehmeäksi, jotta siitä tulisi mehevä. Anna jäähtyä. Leikkaa pieniin neliöihin ja koristele tomusokerilla ja puolukoilla. Tarjoile Blossa glögien kanssa.
Glögi Spritz -drinkki valmistetaan viinipohjaisesta Blossa-glögistä ja kuohuviinistä. Löydät molemmat näppärästi ruokakauppojen valikoimasta. Katso superhelppo ohje!
Katso resepti »Tämä kaunis ja raikkaan joulumausteinen glögijuustokakku maistuu ihanalta Glöet-glögiskumpan kanssa.
Katso resepti »Glögin terästys on yleinen tapa nostattaa perinteisen glögin makumaailmaa. Mutta millä terästää glögi? Katso helpot vinkit!
Lue lisää »Glögi kuohuviini on raikas vaihtoehto perinteiselle glögille. Katso vinkit glögikuohuviineistä tai valmista itse oma glögiskumppa!
Lue lisää »