Pirteähappoiset Riesling-valkoviinit ovat suosittuja ruoka- ja seurusteluviinejä. Puolikuivat Rieslingit toimivat erityisesti sushin ja mausteisemman ruoan kanssa. Katso Riesling-tärpit!
Fresita-Blossa on kauniin punainen kuohuva alkumalja syksyn tai talven juhliin. Voit valmistaa sen alkoholillisesta tai alkoholittomasta Blossa-glögistä.
1 HLÖ
0-15 MIN
AINEKSET
6 cl Blossa Vinglögg -glögiä tai alkoholitonta Blossa-glögiä
6 cl Fresita -kuohuviiniä
KORISTEEKSI
tähtianis tai mansikka
Valmistusohjeet:
1 Viilennä Blossa -glögi ja Fresita -kuohuviini jääkaapissa useamman tunnin ajan.
2 Kaada kuohuviinilasiin puolet Blossaa ja puolet Fresitaa.
3 Koristele laittamalla lasin reunaan mansikka tai pinnalle kellumaan tähtianis.
Valmistusohjeet:
1 Viilennä Blossa -glögi ja Fresita -kuohuviini jääkaapissa useamman tunnin ajan.
2 Kaada kuohuviinilasiin puolet Blossaa ja puolet Fresitaa.
3 Koristele laittamalla lasin reunaan mansikka tai pinnalle kellumaan tähtianis.
AINEKSET
6 cl Blossa Vinglögg -glögiä tai alkoholitonta Blossa-glögiä