Sinihomejuustokakku & glögirypäleet

Ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen juustokakku hurmaa loppuvuoden juhlissa ja korvaa juustolautasen. Täyteläinen suolainen juustokakku tarjoillaan lämpimien glögirypäleiden kanssa.

Blossa_juustokakku_by_Anni_Paakkunainen

8+ HLÖ

3 h 0 min

Tämä jouluinen juustokakku saa suolaista makua sinihomejuustosta ja makeutta glögimarinoiduista rypäleistä. Ihana suolaisen ja makean liitto, jota täydentää tietenkin höyryävä Blossa-glögi!

Anni_Paakkunainen_ja_roseeviinilasi

Ohje: Anni Paakkunainen

Ruokabloggaaja ja -kirjailija Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa

www.anninuunissa.fi

Helppo piparkakku-FresitatrifleHelppo piparkakku-Fresita-trifle

Fresita-kuohuviinillä maustetuista mansikoista, piparkakkumurusta ja vaniljavaahdosta syntyy nopeasti näyttävät laseihin koottavat "lasikakku" jälkiruoat. Tutustu ruokakirjailija Anni Paakkunaisen jouluherkkuun!

Katso resepti
Blossa 25 glögi sitruunakermallaBlossa 25 -glögi sitruunakermalla

Anna Blossa 25 -vuosikertaglögille ylellinen vivahde sitruunalla maustetulla kermavaahdolla.

Katso resepti
GllögisourGlögi sour

Valmista glögi sour -drinkki joko alkoholillisena tai alkoholittomana. Katso ohje ja ihastu!

Katso resepti
glögi_spritzGlögi Spritz

Glögi Spritz -drinkki valmistetaan viinipohjaisesta Blossa-glögistä ja kuohuviinistä. Löydät molemmat näppärästi ruokakauppojen valikoimasta. Katso superhelppo ohje!

Katso resepti