Helppo piparkakku-Fresita-trifle

Fresita-kuohuviinillä maustetuista mansikoista, piparkakkumurusta ja vaniljavaahdosta syntyy nopeasti näyttävät laseihin koottavat "lasikakku" jälkiruoat. Tutustu ruokakirjailija Anni Paakkunaisen jouluherkkuun!

Helppo piparkakku-Fresitatrifle

4 HLÖ

0 h 30 min

Anni_Paakkunainen_ja_roseeviinilasi

Ohje: Anni Paakkunainen

Ruokabloggaaja ja -kirjailija Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa

www.anninuunissa.fi

Fresita-Blossa -glögidrinkin ohjeFresita-Blossa

Fresita-Blossa on kauniin punainen kuohuva drinkki syksyn tai talven juhliin.

Katso resepti
Lohi-sitrusleipäset ja FresitaLohi-sitrusleipäset

Eksoottisesti maustettu lohi, makea saaristolaisleipä ja kirpeä sitruslevite ovat suussasulava yhdistelmä Fresita-kuohuviinin kanssa.

Katso resepti
Vuohenjuusto-mansikkaleipäset FresitallaVuohenjuusto-mansikkaleipäset

Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.

Katso resepti
Fresita_Fizz_drinkki_Annin_uunissaFresita Fizz

Tämä raikas ja mausteinen drinkki yhdistää monelle tutun makean mansikkaisen Fresitan, kirpeät karpalot ja lämmittävän inkiväärin kauniisti koristellussa cocktail-lasissa.

Katso resepti