Ota kauniit cocktaillasit esille ja sido jalkoihin rusetti punaisella silkkinauhalla.
Kostuta lasin reuna sitruunalla ja pyörittele lasi sen jälkeen sokerissa. Sokeri kannattaa mitata lautaselle, jossa pyörittely on helppoa. Lisää tarvittaessa sokeria.
Laita useampi jääpala, inkiväärimehu ja kanelitanko shakeriin. Purista sitruunalohkot, joilla kostutit lasin reunan sekaan. Sheikkaa sekaisin (jos et omista shakeria, voit käyttää myös shaker-juomapulloa, johon jäät sopivat sisälle)
Laita karpalo-jääpala tai -jääpaloja sekä karpaloita laseihin, kaada siivilän läpi juoma päälle ja täytä lasit Fresita-kuohuviinillä ja sekoita varovasti lusikalla.
Koristele rosmariinilla ja kanelitangolla. Tarjoile heti.
Vinkki! Pakasta jääpalat karpaloiden kanssa hyvissä ajoin etukäteen.