Fresita Fizz

Tämä raikas ja mausteinen drinkki yhdistää monelle tutun makean mansikkaisen Fresitan, kirpeät karpalot ja lämmittävän inkiväärin kauniisti koristellussa cocktail-lasissa.

Fresita_Fizz_drinkki_Annin_uunissa
logo

2 HLÖ

logo

0 h 15 min

Lasin reunalla kultaisena kiiltelevä sokerireunus tekee Fresita Fizz -drinkistä täydellisen joulujuhlien katseenvangitsijan.

Fresita Fizz ohje 2 hengelle:

AINEKSET

  • 2 kpl 10 cm punaista silkkinauhaa

  • 2 sitruunan lohkoa

  • 2 rkl tummaa ruokosokeria raunalle

  • jääpaloja (esimerkiksi pakastettuna karpaloiden kanssa)

  • 6-8 cl inkiväärimehua

  • noin 3 dl Original Fresitaa

  • 2 kanelitankoa

  • 2 rosmariinin oksaa

  • 1 rkl karpaloita

VALMISTUSOHJEET

    1. Ota kauniit cocktaillasit esille ja sido jalkoihin rusetti punaisella silkkinauhalla.

    2. Kostuta lasin reuna sitruunalla ja pyörittele lasi sen jälkeen sokerissa. Sokeri kannattaa mitata lautaselle, jossa pyörittely on helppoa. Lisää tarvittaessa sokeria.

    3. Laita useampi jääpala, inkiväärimehu ja kanelitanko shakeriin. Purista sitruunalohkot, joilla kostutit lasin reunan sekaan. Sheikkaa sekaisin (jos et omista shakeria, voit käyttää myös shaker-juomapulloa, johon jäät sopivat sisälle)

    4. Laita karpalo-jääpala tai -jääpaloja sekä karpaloita laseihin, kaada siivilän läpi juoma päälle ja täytä lasit Fresita-kuohuviinillä ja sekoita varovasti lusikalla.

    5. Koristele rosmariinilla ja kanelitangolla. Tarjoile heti.

    Vinkki! Pakasta jääpalat karpaloiden kanssa hyvissä ajoin etukäteen.

Anni_Paakkunainen

Ohje: Anni Paakkunainen

Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa

www.anninuunissa.fi