Juhla-Spritz

Italialaisen Prosecco-kuohuviinin päärynäisiin aromeihin ihanan vehreää tuoksua ja makua tuo rosmariini. Spritz viimeistellään tietenkin aina lorauksella kivennäisvettä. Nauti niin aperitiivina kuin joulun jatkoilla!

Juhla-Spritz kuohuviinidrinkki

AINEKSET

  • 2 cl Brunneby päärynämehutiivistettä (löydät mm. monista K-ryhmän kaupoista)

  • 12 cl Zonin Prosecco Brut -kuohuviiniä

  • 6 cl Bonaqua Loiste mansikka-kiivi -kivennäisvettä

  • Rosmariinin oksa

  • Jäitä

VALMISTUSOHJEET

    1. Läpsyttele rosmariinin oksaa hetken kättä vasten, jotta siitä irtoaa aromeja. Pyörittele sitä hetken valkoviinilasin sisällä ja jätä lasiin.

    2. Täytä lasi jäillä.

    3. Kaada lasiin päärynämehutiiviste sekä Prosecco.

    4. Täytä lasi kivennäisvedellä ja sekoita lusikalla varovasti

Yhdestä 37,5 cl:n kokoisesta Zonin Prosecco -pullosta saat kolme Spritz-drinkkiä.

Joulujuomia pöydällä

Juhlakauden menu & juomavinkit


Katso loppuvuoden juhlakauden viinisuositukset ja jälkiruokajuomavinkki. Nappaa myös ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ja keittiömestari Ina Niinikedon kullekin juomalle suunnittelema herkullinen juhlapöydän ruokaohje.

Lue lisää »
Amarula affigato jälkiruoka

Amarula Affogato


Kermaista Amarula-kermaliköörillä maustettua jäätelöä, kuumaa espressoa, appelsiinin kuorta, syötäviä kukkia ja rapea kultainen keksi. Tässä on aikuisten unelmajälkkäri!

Katso resepti »