Kimallusta ja hieman eksotiikkaa – nauti raikas passionhedelmää ja päärynää yhdistävä kuohuviinicocktail.
Laita jalaton viinilasi tai tavallinen lasi täyteen jäitä.
Kaada lasiin päärynämehutiiviste ja kaiva pienellä lusikalla puolikkaan passionhedelmän liha joukkoon.
Täytä lasi Gold Rush -kuohuviinillä ja sekoita lusikalla varovasti.
Suihkuta timjaminoksaan kullan väristä kimallesuihketta ja asettele lasiin. Voit koristella kultasuihkeella myös lasia.
Yhdestä normaalikokoisesta 75 cl:n Gold Rush -kuohuviinipullosta saat kuusi drinkkiä.
Tämä Codorniun luomucavasta valmistettu kauniin punainen ja runsaan marjaisa aperitiivi sopii alkudrinkiksi tai illanviettoihin.
Katso reseptiItalialaisen Prosecco-kuohuviinin päärynäisiin aromeihin ihanan vehreää tuoksua ja makua tuo rosmariini.
Katso reseptiKatso loppuvuoden juhlakauden viinisuositukset ja jälkiruokajuomavinkki. Nappaa myös ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ja keittiömestari Ina Niinikedon kullekin juomalle suunnittelema herkullinen juhlapöydän ruokaohje.
Lue lisääHelppo blinitaikina valmistuu hetkessä paistovalmiiksi ilman hiivaa. Hunajaisen paahdetun punajuuritahnan kanssa tarjotut pikablinit maistuvat herkulliselta raikkaan roseekuohuviinin kanssa.
Katso resepti