Tämä Codorniun luomucavasta valmistettu kauniin punainen ja runsaan marjaisa aperitiivi sopii alkudrinkiksi tai illanviettoihin.
Viilennä kaikki ainekset hyvin jääkaapissa.
Kaada kuohuviinilasiin mustikkamehu sekä kirsikkamehutiiviste.
Täytä lasi luomucavalla ja sekoita lusikalla varovasti.
Koristele halutessasi kuivatuilla ruiskaunokeilla tai tuoreilla syötävillä orvokeilla.
Yhdestä normaalikokoisesta 75 cl:n Codorniu -cavapullosta saat kuohuviinilasiesi koosta riippuen noin 6-9 drinkkiä. Löydät Codorniun Alkoista myös pienemmissä 37,5 cl ja 20 cl pulloissa. Clasico Secon pienoinen jäännössokeri tuo cocktailiin mukavaa runsautta.
Kattavasta kuohuviinioppaastamme löydät viinitärpit eri tilanteisiin, perusteet erilaisista kuohuviinityyleistä sekä vinkit kuohuviinipullon jäähdyttämiseen, avaamiseen, tarjoiluun ja nauttimiseen.
Tutustu kuohuviinioppaaseen >>
Kimallusta ja hieman eksotiikkaa – nauti raikas passionhedelmää ja päärynää yhdistävä kuohuviinicocktail.
Katso reseptiItalialaisen Prosecco-kuohuviinin päärynäisiin aromeihin ihanan vehreää tuoksua ja makua tuo rosmariini.
Katso reseptiKatso loppuvuoden juhlakauden viinisuositukset ja jälkiruokajuomavinkki. Nappaa myös ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ja keittiömestari Ina Niinikedon kullekin juomalle suunnittelema herkullinen juhlapöydän ruokaohje.
Lue lisääKermaista Amarula-kermaliköörillä maustettua jäätelöä, kuumaa espressoa, appelsiinin kuorta, syötäviä kukkia ja rapea kultainen keksi. Tässä on aikuisten unelmajälkkäri!
Katso resepti