Helppo blinitaikina valmistuu hetkessä paistovalmiiksi ilman hiivaa. Hunajaisen paahdetun punajuuritahnan kanssa tarjotut pikablinit maistuvat herkulliselta raikkaan roseekuohuviinin kanssa.
Etelä-Afrikka | Vivahteikas & Ryhdikäs
18,48 €
Kuori ja lohko punajuuret. Nosta punajuurilohkot uunipellille leivinpaperin päälle. Lisää timjamin oksat, öljy, hunaja, suola ja pippuri.
Paahda punajuuria 200 asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Jäähdytä punajuuret ja leikkaa pieneksi kuutioiksi.
Mittaa astiaan punajuuret, smetana, pähkinärouhe ja hunaja. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa sekä pippuria (ehkä myös hunajaa).
Sekoita kermaviili, kananmuna, hunaja ja sula voi keskenään.
Sekoita myös kuivat aineet keskenään.
Yhdistä seokset tasaiseksi taikinaksi.
Paista blinit kuumalla pannulla reilussa voisulassa kullanruskeiksi.
Tarjoa blinit lämpimänä punajuuritahnan kanssa.
Koristele annokset timjamilla, syötävillä kukilla ja juureslastuilla.
Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa
Kermaista Amarula-kermaliköörillä maustettua jäätelöä, kuumaa espressoa, appelsiinin kuorta, syötäviä kukkia ja rapea kultainen keksi. Tässä on aikuisten unelmajälkkäri!
Katso reseptiItalialaisen Prosecco-kuohuviinin päärynäisiin aromeihin ihanan vehreää tuoksua ja makua tuo rosmariini.
Katso resepti