Vuohenjuusto-mansikkaleipäset

Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.

Vuohenjuusto-mansikkaleipäset Fresitalla
logo

8+ HLÖ

logo

0 h 30 min

Leipäset:

AINEKSET

  • 1 pkt paahtoleipää

  • 1 pkt vuohenjuustoa (pyöreän muotoista)

  • 200 g viikunahilloa

  • 0,5 dl valkobalsamicoa

VALMISTUSOHJEET

    1. Leikkaa paahtoleivät ympyrän muotoisiksi eli hieman isommiksi kuin vuohenjuusto. Paahda uunissa 160 C noin 4-5 minuuttia kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna jäähtyä.

    2. Leikkaa vuohenjuusto noin puolen sentin paksuisiksi siivuiksi.

    3. Soseuta sauvasekoittimella viikunahillo ja valkobalsamico täysin sileäksi.

    4. Levitä viikunahillolevite leivän päälle ja aseta vuohenjuuston pala keskelle.

Koristeluun

AINEKSET

  • sitruunahunajaa

  • pistaasipähkinärouhetta

  • mansikoita

VALMISTUSOHJEET

    1. Levitä sitruunahunajaa päälle.

    2. Ripottele pistaasirouhetta ja koristele mansikalla.

jose

Resepti: Joseph Youssef

Top Chef -televisio-ohjelmasta tutun keittiömestari Joseph Youssefin rouhea ruokakirja Josen Meze vie läpi lumoavan Libanonin Lähi-idän vivahteikkaisiin makuihin. Jose pyörittää myös omaa catering-yritystään. Seuraa Josea Instagramissa: Youssef_jose

Tutustu Josen kirjaan>