Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.
Leikkaa paahtoleivät ympyrän muotoisiksi eli hieman isommiksi kuin vuohenjuusto. Paahda uunissa 160 C noin 4-5 minuuttia kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna jäähtyä.
Leikkaa vuohenjuusto noin puolen sentin paksuisiksi siivuiksi.
Soseuta sauvasekoittimella viikunahillo ja valkobalsamico täysin sileäksi.
Levitä viikunahillolevite leivän päälle ja aseta vuohenjuuston pala keskelle.
Levitä sitruunahunajaa päälle.
Ripottele pistaasirouhetta ja koristele mansikalla.
Eksoottisesti maustettu lohi, makea saaristolaisleipä ja kirpeä sitruslevite ovat suussasulava yhdistelmä Fresita-kuohuviinin kanssa.
Katso reseptiIhanan mansikkainen Fresita-kuohuviini sopii hyvin myös helppojen mansikkajäädykkeiden valmistamiseen.
Katso reseptiTämä raikkaan kylmä Frozen drinkki on matala-alkoholisempi mukaelma Frozen Strawberry Margarita -klassikkodrinkistä. Mansikkainen Fresita kuohuviini ja jäiset meloninpalat tuovat lempeää makeutta.
Katso reseptiFresita-kuohuviinillä maustetuista mansikoista, piparkakkumurusta ja vaniljavaahdosta syntyy nopeasti näyttävät laseihin koottavat "lasikakku" jälkiruoat. Tutustu ruokakirjailija Anni Paakkunaisen jouluherkkuun!
Katso resepti