Vuohenjuusto-mansikkaleipäset

Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.
Vuohenjuusto-mansikkaleipäset
8+ HLÖ
15-30 MIN
1 Leikkaa paahtoleivät ympyrän muotoisiksi eli hieman isommiksi kuin vuohenjuusto. Paahda uunissa 160 C noin 4-5 minuuttia kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna jäähtyä.
2 Leikkaa vuohenjuusto noin puolen sentin paksuisiksi siivuiksi.
3 Soseuta sauvasekoittimella viikunahillo ja valkobalsamico täysin sileäksi.
4 Levitä viikunahillolevite leivän päälle. Aseta vuohenjuusto keskelle ja levitä sitruunahunajaa päälle. Ripottele pistaasirouhetta ja koristele mansikalla.
Resepti: Joseph Youssef
Resepti: Joseph Youssef
Top Chef -televisio-ohjelmasta tutun keittiömestari Joseph Youssefin rouhea ruokakirja Josen Meze vie läpi lumoavan Libanonin Lähi-idän vivahteikkaisiin makuihin. Jose pyörittää myös omaa catering-yritystään. Seuraa Josea Instagramissa: Youssef_jose
1 pkt paahtoleipää
1 pkt vuohenjuustoa (pyöreän muotoista)
200 g viikunahilloa
0,5 dl valkobalsamicoa
Koristeluun
sitruunahunajaa
pistaasipähkinärouhetta
mansikoita
Lisää muistilistaan

Suositukset