Ihastuttava graavattu taimen maistuu alkuruokapöydässä ranskalaisen valkoviinin kanssa.
Aloita taimenen graavaaminen 2 päivää ennen sen tarjoilua.
Aseta taimen fileiden nahkapuoli alaspäin. Levitä merisuola tasaisesti fileiden päälle. Ripottele päälle sokeria, espelette pippuria ja raasta vielä verigreipin kuorta.
Anna maustua kylmässä jääkaapissa 2 vuorokautta. Huuhtele kevyesti mausteet pois päältä ja leikkaa kala ohuiksi siivuiksi tarjoitavaksi.
Ina on keittiömestari ja ruokakirjailija, joka on asunut ja työskennellyt kokkina Tukholmassa 7 vuotta, sitä ennen Helsingissä mm. Chez Dominiquessa, Olossa sekä Askissa. Ruuassa Ina panostaa vahvoihin makuihin ja sesongissa oleviin parhaisiin raaka-aineisiin. Inan ravintola Canvas avautui Helsingin Punavuoressa vuonna 2022.
Helposti valmistuva piirakka maistuu niin lämpimänä kuin kylmänäkin. Tämä sipuligalette vie kielen mennessään!
Katso reseptiPerunaletut ovat mainio lisä joulupöytään. Helposta taikinasta valmistetut letut, pikkelöity sipuli ja mäti sopivat ihanasti yhteen!
Katso reseptiHerkuttele trendikkäillä merenelävillä! Osterit sopivat mm. joulun alkuruokapöytään kalojen ja kasvisten seuraan.
Katso resepti