Ostereita ja sitruunaa

Jouluna herkutellaan myös trendikkäillä merenelävillä! Osterit sopivat joulun alkuruokapöytään kalojen ja kasvisten seuraan.

Ostereita ja sitruunaa

AINEKSET

  • 4-5 osteria per henkilö

  • sitruunalohkoja

VALMISTUSOHJEET

    1. Osterit ovat parhaimmillaan mahdollisimman tuoreina.

    2. Osterit avataan kuoresta osteriveitsellä ja sen jälkeen liha irrotetaan sen rustosta.

    3. Päälle voi puristaa hieman sitruunan mehua.

Ina_Niiniketo

Resepti: keittiömestari Ina Niiniketo

Ina on keittiömestari ja ruokakirjailija, joka on asunut ja työskennellyt kokkina Tukholmassa 7 vuotta, sitä ennen Helsingissä mm. Chez Dominiquessa, Olossa sekä Askissa. Ruuassa Ina panostaa vahvoihin makuihin ja sesongissa oleviin parhaisiin raaka-aineisiin. Inan ravintola Canvas avautui Helsingin Punavuoressa vuonna 2022.