Mustajuuri-Vichysoisse

Vichysoisse on ranskalainen klassikkokeitto, joka valmistetaan purjosta ja perunasta ja se tarjoillaan usein kylmänä. Myös suomalainen mustajuuri sopii ihanasti tähän keittoon.

Mustajuuri-Vichysoisse

6-8

0 h 50 min

Viola Virtamo

Resepti ja kuva: Viola Virtamo

Ruokakirjailija, valokuvaaja ja graafinen suunnittelija Viola Virtamo on julkaissut usean kirjan viimeisimpänä Nordic Winter Cookbook. Ruoka on Violan suuri intohimo ja hän onkin kuvannut ja taittanut kymmeniä ruokakirjoja uransa aikana. Seuraa Violaa Instagramissa @violaminerva

Tutustu Violan töihin

Verigreipillä ja Espelette pippurilla graavattua taimentaVerigreipillä ja Espelette pippurilla graavattua taimenta

Ihastuttava graavattu taimen maistuu alkuruokapöydässä ranskalaisen valkoviinin kanssa.

Katso resepti
Crepes Vonnassiennes eli perunalettuja mädilläCrepes Vonnassiennes eli perunalettuja mädillä

Perunaletut ovat mainio lisä joulupöytään. Helposta taikinasta valmistetut letut, pikkelöity sipuli ja mäti sopivat ihanasti yhteen!

Katso resepti
Joulu sipuligalette Karamellisoitu sipuli galette

Helposti valmistuva piirakka maistuu niin lämpimänä kuin kylmänäkin. Tämä sipuligalette vie kielen mennessään!

Katso resepti
Ostereita ja sitruunaaOstereita ja sitruunaa

Herkuttele trendikkäillä merenelävillä! Osterit sopivat mm. joulun alkuruokapöytään kalojen ja kasvisten seuraan.

Katso resepti