Lohi-mäti-leivät
Tämä leipä vie kielen mennessään, suolaisen kirpeän makeaa ja todella koukuttavaa! Katso radio- ja tv-juontaja Anni Hautalan resepti Annin ruokakirjasta.
Katso resepti »Vivahteikas & Ryhdikäs
Laadukas Chablis aperitiiviksi tai meren antimien ja vaaleiden kalaruokien seuralaiseksi.
Tuoteryhmä | Valkoviinit |
Alkoholipitoisuus | 12,5 % |
Alkon tuotenumero | 007496 |
Tilavuus | 0,75 l |
Tuotemerkki | AdVini |
Alue | France - Bourgogne - Chablis |
Sokeripitoisuus | 4 g/litra |
Rypäleet | Chardonnay |
Makeus | Kuiva |
Tuotenumero | 1003046 |
Tämä leipä vie kielen mennessään, suolaisen kirpeän makeaa ja todella koukuttavaa! Katso radio- ja tv-juontaja Anni Hautalan resepti Annin ruokakirjasta.
Katso resepti »Graavattu eli suolalla raakakypsytetty kala sopii niin talven kuin kesän ruokapöytään. Lisämakua graavisiika saa roseepippureista ja tillistä. Nauti hienostuneen hapokkaan Laroche-valkoviinin kanssa.
Katso resepti »Kokoa voileipien päälle kalatäytteitä ja nauti mineraalisen valkoviinin tai kuivan kuohuviinin kera.
Katso resepti »Keittiömestari Pekka Terävän käsialaa oleva sesonkisalaatti on kaunis alkuruoka, jolle laadukas Chablis-valkoviini tuo ryhdikkyyttä.
Katso resepti »Herkulliset suppilovahverot ja parsa muodostavat mahtavat makuparit hauelle. Nauti Laroche-valkoviinin kanssa.
Katso resepti »Monikäyttöinen katkaraputahna sopii täydellisesti saaristolaisleivän tai paahtoleivän ylle. Kokeile sitä myös uuniperunoiden tai blinien täytteenä. Nauti raikkaan Laroche-valkoviinin kanssa.
Katso resepti »Keittiömestari Ina Niinikedon rapumenussa nautitaan rapujen lisäksi kokonaisina keitettyjä latva-artisokkia, joita dipataan itsetehtyihin kastikkeisiin ja nautitaan juustopiirakan sekä ranskalaisen Laroche-valkoviinin kanssa.
Katso resepti »