Paistettu haukifilee Pekka Terävän tapaan

Herkulliset suppilovahverot ja parsa muodostavat mahtavat makuparit hauelle. Nauti Laroche-valkoviinin kanssa.

2 HLÖ

0 h 45 min

Pekka Terävän retiisi-vuohenjuustosalaatti

Ihanat, kevään ensimmäiset retiisit ja vuohenjuusto muodostavat mahtavan makuparin.

Katso resepti
Sokerisuolattua lohta à la Pekka TeräväSokerisuolattua lohta à la Pekka Terävä

"Raikkaan mineraaliset, ranskalaiset Larochet ovat suosikkiviinejäni kalaruokien kanssa." Tutustu keittömestari Pekka Terävän reseptiin.

Katso resepti
Ylikypsä häränrinta à la Pekka Terävä

Yhdistä runsas Laroche-valkoviini ylikypsän härän seuraan.

Katso resepti
Marmorinen häränfilee à la Pekka Terävä

Neulapavut ja lehtikaali tuovat rapsakkuutta marmorifileeseen. Yhdistä annos tuhdimpaan valkoviiniin ja nauti palkitun Laroche Les Vaudevey -viinin kanssa.

Katso resepti